BlogPost.Timpul.md

Ce trebuie să faci ca să arăţi mai bine în poze?

65_by_mastowka-d2zdf52

Fie că aveţi de când să vă faceţi o şedinţă foto, fie că urmează să mergeţi la un eveniment unde vor fi mulţi fotografi, ar fi bine să ştiţi ce parte a feţei vă expuneţi pentru a părea mai atrăgători.

În primul rând, separare „stânga-dreapta” este un pic neclară. Desigur, 90% din totalul populaţiei este dreptace, dar doar la 80% dintre noi piciorul drept este dominant. În acelaşi timp, 70% dintre oameni au ochiul drept dominant, pe când doar 60% dintre noi aud mai bine cu urechea dreaptă.

În al doilea rând, în creierele noastre sunt alcătuite din două părţi care, în mare, nu sunt conectate unele de altele. Atât în partea dreaptă, cât şi în cea stângă a creierului există aproximativ 50 de miliarde de neuroni, dar legătura dintre aceste două părţi este foarte mică, de doar un sfert de miliard de neuroni.

Ca rezultat al acestui lucru, feţele noastre nu sunt simetrice, partea dreaptă va fi un pic diferită de stânga. Mai mult, pe măsură ce îmbătrânim, diferenţa creşte. Aşa cum a spus Coco Chanel „la 20 de ani ai faţa pe care ţi-a dat-o Dumnezeu, la 50 ai faţa pe care o meriţi”.

În al treilea rând, creierele şi corpurile noastre sunt conectate încrucişat, ceea ce însemna că, în general, partea dreaptă a creierului controlează partea stângă a corpului şi invers.

Cunoscând aceste informaţii, oamenii de ştiinţă de la Universitatea Wake Forest, din Carolina de Nord, au încercat să studieze care parte a feţei este mai atrăgătoare. În studiu, specialiştii au fotografiat 20 de voluntari cu vârste între 35 şi 65 de ani. Imaginile au surprins, pe rând partea dreaptă şi pe cea stângă a feţei dintr-un unghi de 37 de grade.

Apoi, un grup de 37 de studenţi a primit câte 4 tipuri de imagini: una cu partea din dreapta a feţei, una cu partea din stânga şi alte două în care partea din dreapta a feţei era văzută în oglindă astfel încât să pară că este stânga şi invers.

Aceştia au fost rugaţi să noteze cât de atrăgătoare erau chipurile din fotografii în timp ce pupilele le erau urmărite astfel încât oamenii de ştiinţă să observe dilatarea lor (mărirea pupilei este legată de intensitatea pe care o evocă o imagine studiată).

Rezultatele au arătat că, în general, studenţii au preferat partea stângă a chipului, atât a bărbaţilor cât şi a femeilor, pupilele lor dilatându-se mai mult atunci când analizau fotografiile care surprindeau partea stânga a chipului unei persoane.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog