BlogPost.Timpul.md

De ziua lucrătorului medical… cu drag!

Pe 16 iunie am serbat cu mare fast, alături de amicii medici – „Ziua Lucrătorului Medical”. După două păhare de „voie bună” mi-am amintit de banner-ele de mai jos. Ele mi-au fost expediate pe mail de către un cititor fidel, încă în ajunul Sărbătorilor de Iarnă, dar atunci nu am avut timp să scriu despre asta. Acum, că s-a ivit ocazia potrivită, am decis să le scot la lumină…

colaj_Ziua-Medicului

 

1. Afiş „Tribuna de Minas: Happy Doctor’s Day”. Brazilia, 2008 (Sursa)
2. Panou „Centrul Diagnostic German: La mulţi ani!”. Chişinău, 2012 (Sursa)

Deşi vădit plagiat, mă bucur mult din următoarele motive:
1. E bine că au început să gândească outside the box, au apelat/acceptat un concept atât de modern: design aerisit, degajat, simplu şi subtil. Cu un logo modest în colţ – în contrast absolut cu toate panourile din oraş care-ţi bagă pe gât un logotip 2×2 (m) ca să-l VEZI!

2. Şi mă bucur că cel puţin au depus efort şi au scris cu mânuţa lor (oricine o fi autorul acestui „La mulţi ani!”) pentru că îmi dau seama că nu fost uşor şi nu l-au obţinut din prima (contrar aparenţelor).

Să zicem că e o idee „remixată” cu succes! Să zicem, căci eu tot cu gândul la plagiat am rămas… :)

Notă: Un mare merci „informatorului”!

sursa: veryhappyblog.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog