BlogPost.Timpul.md

Pungi subacvatice pentru DSLR, compacte și telefoane

pungi
Imagine:nwradu.ro
 

Pentru vara aceasta, mai ales dacă mergeți prin Grecia sau Turcia sau la vreun parc acvatic, gândiți-vă și la un aparat foto rezistent la apă, ca să fotografiați prin piscină sau pe toboganele cu apă sau în golful acela cu apă limpede. Iar dacă nu doriți o compactă rezistentă la apă(fotografiile ies cam așa), ci căutați o soluție pe bani puțini, am găsit câteva lucruri interesante pe eBay.

Prețurile includ și livrarea gratuită în România. Plătiți prin PayPal, iar marfa ajunge cam în 3-4 săptămâni la Oficiul Poștal.

“Pungă” subacvatică pentru DSLR-uri – 6 dolari

Din descriere înțeleg că ar trebui să intre cam orice DSLR entry-level și mediu în ea, iar obiectivul nu poate fi mai mare de 80 mm în diametru. Problemele pot fi că presiunea apei va lipi plasticul de obiectiv și deci fotografiile nu vor fi impecabile. Decideți voi dacă aveți încredere cu o cameră de 1000 de dolari într-o pungă de 6 dolari.

punga_dslr_subacvatic

 

“Pungă” subacvatică pentru compactă – între 4 și 10 dolari

Aici e mai complicat. Compacta încape în pungă, dar trebuie să aveți grijă să aibă loc să se deschidă în ea și să-i iasa obiectivul. Uitați-vă pe modelele din listă cu atenție pentru că unele camere au obiectivul pe centru, altele pe lateral șamd.

punga_compacta_subacvatic

 

“Pungă” subacvatică pentru telefon – 2,47 dolari

Și-a luat nashu_mare din asta și i-a intrat un SGS 4 în ea, așa că suportă și orice telefon mai mic. Atenție că este cu schepsis mare aici! Majoritatea ecranelor capacitive nu pot fi apăsate prin plastic sau alt material (de exemplu cu mănuși), așa că nu vor funcționa prin această pungă, ceea ce înseamnă că nu vei putea face fotografii.

Galaxy S4 și alte modele mai noi au un ecran special, mult mai sensibil, care poate fi “apăsat” și cu mănuși. Ar trebui să meargă și prin punga aceasta, dar nu sub apă, că acolo totul este “capacitiv”. Așa că soluția pentru a fotografia este fie să puteți seta declanșarea pe un buton fizic (SGS 4 pe volum, Windows Phone, iPhone) fie să porniți filmarea pe uscat, introduceți telefonul în pungă, sigilați punga și intrați cu ea în apă.

punga_telefon_subacvatica

 

Bănuiesc că este clar că n-am testat eu nici un astfel de produs și este în întregime riscul și decizia voastră dacă aveți încredere în așa ceva. Costă suficient de puțin pentru a le cumpăra și testa în chiuvetă înainte de a trece la lucruri mai serioase, dar nu vă sfătuiesc să vă scufundați la mai mult de 1-2 metri, indiferent la cât o garantează chinezii.

sursa: nwradu.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog