BlogPost.Timpul.md

Acum contează doar interfața

iospress14
Imagine:nwradu.ro
 

Avem parte de perioada în care marile îmbunătățiri în software par să se axeze pe interfață. Cele mai noi funcții anunțate pentru iOS 7 sunt legate strict de interfață și experiență utilizatorului pe telefon: pictograme redesenate, Control Center pentru acces rapid la setări și funcții, efecte de translucență și mici animații, Siri integrat cu Twitter șamd. Le puteți vedea pe toate pe Engadget.

Cam la fel a fost și pentru OS X: tag-uri, tab-uri etc. Microsoft a anunțat chestiuni similare pentru viitorul Windows 8.1, insistând nu pe schimbările din spatele ecranului, ci pe wallpaper animat, mai multe culori, un buton de Start și alte asemenea. Nici măcar nu sunt chestii mari, iar diferențele între OS-uri încep să se estompeze

Bănuiesc că sunt mai schimbări și în nucleul sistemului de operare; e imposibil să nu optimizezi ceva și pe acolo. Dar poate că lipsa acestor detalii arată că hardware-ul este oricum foarte puternic și că marea masă a oamenilor nu este interesată de optimizări de viteză, ci de facilități reale, noi, în utilizarea dispozitivului. De multă vreme n-am mai auzit exprimări de genul “de două ori mai rapid”, singurele aprecieri despre hardware fiind mai degrabă despre viața bateriei, semn că autonomia încă ne interesează foarte mult.

Revenind la Apple și toate anunțurile de zilele trecute, îmi lasă impresia că această companie are un plan ceva mai bun decât alții. Acum un software și uite cum integrăm telefonul în el și în paralel lucrăm și la ceva pentru cloud; doi ani mai târziu, uite cum integrăm acele servicii în restul experienței. Puzzle-ul construit de ei din mici bucățele pare că se îmbină mai ușor, mai natural, în imaginea mare decât o reușesc alte companii cu planuri similare de dezvoltare.

sursa: nwradu.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog