- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Transfugii cu transfugii

Scris de: Mihai Ghimpu la data Iunie 11, 2013 @ 08:46 in Politică | No Comments

Şi cocostârcul are casă, şi viţeluşul are mamă (vezi foto), dar trădătorii nu au nici mamă şi nici casă, umblă ca şatra din sat în sat, poate le va cădea ceva, dacă nu o filială PL, atunci măcar nişte transfugi ca ei.

Foştii mei colegi de ieri, trădătorii de azi, sunt exasperaţi, deoarece nicidecum nu reuşesc să îndeplinească ordinul Moscovei de a dezbina şi partidul, aşa cum au dezbinat fracţiunea PL, formată prin votul cetăţenilor din 12 deputaţi (azi, din cauza lor, e din 5 deputaţi). Şi odată ce nu au putut atrage decât 7 preşedinţi de filială, deja foşti, deoarece memrii filialelor rămân fideli partidului iar pe “reformatorii” lui Filat îi consideră la fel, trădători nu numai de partid ci şi de neam, au hotărât să muşte din rândurile celor care au venit în PL din alte partide.Această muşcătură de ţânţar s-a produs în aceste zile la Ştefan Vodă şi se încearcă la Soroca. Numai că trădătorii nu au de ce se bucura, fiindcă cei câţiva ce au aderat la ei nu sunt adevăraţi liberali, ci transfugi ca şi ei. Au venit ca filială PPCD şi sunt unicii pe care i-am acceptat. Dar, Dumnezeu cu ei, bine că a plecat Berilă şi încă câţiva cu el, fiindcă în alegerile parlamentare din 2010 şi locale din 2011 au adus doar pierderi PL. Alta este întrebarea mea: la ce speră cei ce aderă la trădătorii PL- “reformatorii” lui Filat, la o sută de lei pentru patru ani, ca şi unii alegători în timpul campaniei electorale, sau şi ei fac parte din armata pro-Rusă? Speră că au să dezbine partidul? Deja e clar că nu le reuşeşte. Că vor trece pragul la viitoarele alegeri? Poate da, zic, dar asta se va întampla numai în cazul, când V. Filat devine preşedintele lumii, I.Hadârcă – prim-vicele lui şi O.Bodrug – Secretarul General. Atunci la ce folos de umblatul cu şatra? Vrei nu vrei bea Ivan aghiazmă, spune o zicală, odată ce ai gustat din “nafura” ocupantului. Ordinul este ordin şi-n cazul acesta poţi spune doar doua vorbe “eşti vapolniati”. Dovadă este faptul, că V.Saharneanu, care nici nu a fost membru PL, umblă şi el de-a şatra şi cere “reformarea” PL. Doamne, cum de ai făcut să semene atât de tare unul cu altul şi de ce nu mi-ai suflat că sunt agenţi ai Rusiei sau oamenii lui Filat în PL (dar de fapt tot de acolo, de ai “matuşcăi Rossia”), atunci când i-am inclus pe lista PL? Îmi recunosc, stimaţi prieteni, marea mea greşeală, dar cred că alegătorii vor face dreptate până la urmă şi ei o să-i strivească ca pe nişte gândaci de Colorado pe toţi cei, care vor să ne menţină sub cizma ocupantului. Dovada e şi condamnarea generală a trădării lui Hadârcă, Bodrug and Company.

Libertatea şi unitatea românilor e mult mai mult chiar decât viaţa acelora, care au căzut în lupta cu ocupantul, fie de mâna lui, fie de mâna falşilor “patrioţi”, adică, a trădătorilor. Libertatea şi Unitatea unui neam nu pot fi puse pe cântar. Aceste cuvinte pentru mine înseamnă naţiunea română şi în numele lor face să te sacrifici, să cazi la datorie ca soldatul, dacă e nevoie. Dar nu am de gând să cad răpus, fiindcă, după cum se vede, avem mulţi gândaci de “ocupanto” şi este mult de lucru. Nu, să nu credeţi că avem de lucru cu trădătorii roşii-verzi, “reformatorii” lui Filat! Ei, odată ce s-au developat, nu mai au nicio şansă. Au devenit, ca să zic ca englezii, “neinteresanţi” pentru cauza Rusiei, adică ineficienţi. Cu alţii vom avea de lucru, căci avem destui, care adulmecă trădarea şi pândesc la colţurile istoriei. Şi, odată ce am ajuns în anii decisivi, anii acordurilor cu UE, FSB-ul rus i-a ridicat pe mulţi pentru a nu admite aderarea la Uniunea Europeană. Fiindca aderarea înseamnă eliberarea definitivă de sub ocupaţia rusească. “Mătuşca Rossia” în ruptul capului nu doreşte aceasta, ea consideră că ne-a eliberat şi timp de 200 şi ceva de ani trăim în libertate datorită ei. Şi astfel trebuie să rămânem – în sfera de influenţă a ei, adică în grija ei, în genunchi, umiliţi, rusificaţi, dar cu ea, cu Rusia.

Aşadar, cu toţii la stropit ţânţarii şi la strivit gândacii de “ocupanto”. Mama vitregă – mamă vitregă rămâne, chiar dacă e mai bună ca mama, dar în cazul nostru mama vitregă n-a fost şi nu va fi mai bună, în vecii vecilor.

Ce frumoasă şi ce bogată este România… Zău, că nu vă pot înţelege pe unii, dragi moldoveni!

Aşadar, în numele Ţării europene, ieşim cu toţii la stropit ţânţarii şi la strivit gândacii de “ocupanto”.

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/06/11/transfugii-cu-transfugii/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.