BlogPost.Timpul.md

Românii produc interiorul noului Maserati Quattroporte, după investiții de 20 milioane euro ale Draxlmaier la Codlea

2013-Maserati-Quattroporte
 

Bordul, consola centrala si fetele de usi ale masinii premium italiene Maserati Quattroporte au inceput sa fie produse in Romania, la Codlea, dupa ce furnizorul de componente auto german Draxlmaier a castigat acest contract cu Grupul Fiat (proprietarul Maserati) si a investit 20 milioane in uzina brasoveana, declarat executivul companiei Karl Wallner, responsabil de productie si logistica, intr-o intalnire restransa cu cativa jurnalisti romani organizata la Vilsbiburg, Germania.

Maserati este un client nou pentru Draxlmaier, iar aceasta companie germana – furnizoare de cablaje si interioare auto – isi extinde astfel paleta de clienti si in zona premium italiana. Instrumentele de bord, afisajele si scaunele pentru noul Quattroporte provin de la alti furnizori, specializati in asemenea componente auto, nu tot de la Draxlmaier.

Asadar, in Romania sunt produse unele dintre cele mai reprezentative elemente de interior ale singurei limuzine mari italiene (segment F, rival pentru Mercedes-Benz Clasa S, Porsche Panamera, etc…). In uzina Draxlmaier de la Codlea lucreaza circa 850 de persoane.

In mod traditional Draxlmaier lucreaza cu BMW, Mercedes-Benz, Audi, Porsche, Jaguar si Land Rover – producatori auto catre care livreaza instalatii electrice si elemente de interior.

Compania Draxlmaier a fost infiintata in 1958 la Vilsbiburg, Germania, si este o afacere de familie, iar de 20 de ani (din 1993) este prezenta si in Romania. In prezent Draxlmaier are 48.000 angajati la nivel mondial, dintre care circa 12.000 in Romania. Asadar, Romania este tara in care Draxlmaier are cei mai multi angajati din lume, fiind urmata de Tunisia (9.500 salariati), Mexic (7.000 angajati) si mai apoi Germania (4.800 oameni) si China (3.200 salariati) – cifre valabile la nivelul lunii aprilie din 2013.

Draxlmaier are activitati in Pitesti (din iunie 1993), Satu Mare (din decembrie 1998), Timisoara (din iulie 1999), Codlea (din aprilie 2003) si Hunedoara (din mai 2003).

sursa: 0-100.hotnews.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog