BlogPost.Timpul.md

Pisica unui înalt politician britanic, bănuită ca e agent secret al Chinei

e27a17f92b18a162a7dda1f44aa27c_h316_w628_m5_cvafllubs_61621400

Nu-i deloc uşor să fii animal de companie, mai ales când aparţii unei personalităţi aflată în vizorul opiniei publice. Freya, pisica ministrului de Finanţe al Marii Britanii, George Osbourne, este bănuită că ar acţiona ca agent secret al Chinei.

Cât de important ar fi un agent secret -felin- infiltrat în cele mai importante case din Marea Britanie, cele din Downing Street? Freya, pisica ministrului de Finanţe britanic, George Osbourne, este bănuită că ar lucra pentru China.

Suspiciunile au apărut, scrie The Independent, atunci când pisica a dispărut şi a reapărut, la fel de misterios, în 2012. Pisica a fost cumpărată pentru cei doi copii ai familiei Osbourne, pe vremea când trăiau în Notting Hill. Ea a dispărut câteva luni mai târziu, pentru a reapărea, trei ani mai târziu.

Pisica fusese regăsită datorită cip-ului implantat de veterinar, unde apărea numărul de telefon al soţiei lui Osbourne, numit între timp ministru de Finanţe şi locuind în Downing Street.

Freya a reuşit, fără prea mare bătaie de cap, să îl detroneze pe Larry -motanul Primului Ministru britanic- de la înalta funcţie de vânător oficial de şoareci în Downing Street. Desele sale plimbări -prin toate casele demnitarilor britanici şi, mai ales, în camera unde se întâlneşte cabinetul primului ministru- au făcut ca activitatea pisicii să pară suspectă, mai ales că are obiceiul să ajungă în cele mai neaşteptate locuri.

Pisicii îi place să meargă într-un bar din apropiere, petrecându-şi serile acolo -trebuie să traverseze 4 intersecţii- şi barmanii ducând-o acasă în toate nopţile şi a fost văzută chiar şi în Trafalgar Square, fiind găsită chiar în culisele Trafalgar Studio Theatre şi într-o altă ocazie chiar în încăperea de comandă a unor exerciţii militare secrete.

E Freya agent spion al Chinei? „L-am întrebat pe George dacă e sigur că Freya nu e spion. El a râs”, povesteşte o sursă apropiată ministrului, citată de The Independent.

Surse oficiale neagă posibilitatea ca pisica să fie spioana Chinei, admiţând că e normal să se ocupe, însă, de spionaj intern: „e totuşi pisica Ministrului de Finanţe”.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog