BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net05.06.2013

Anatol Țăranu, analistul devenit gropar

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

De la început trebuie să amintesc articolele ”Despre consilierii lui Filat”și ”Filat și-a scos păpușile la plimbare”, scrise mai înainte pe blogul meu, cu referire la activitatea acestor consilieri oficiali și neoficiali ai PLDM-lui, dintre care face parte și Anatol Țăranu, analistul devenit gropar.

Mă uitam zilele trecute la televizor și mă gândeam sa-i trimit un mesaj așa-zisului analist politic, Anatol Țăranu, să-i spun că în RM s-a format noul Guvern, s-a terminat războiul, deci trebuie să lase la o parte tezele pe care le avea dinainte pregătite și să trăiască în realitățile zilei.

Țăranu însa nu poate să facă asta, va explic de ce. El este cel care a îngropat liniștea politică a Republicii Moldova, el este cel care a avut aceea idee debilă de rupere a acordului alianței, este cel care a stat în spetele anunțului făcut pe 13 februarie de Filat. Acest așa-zis analist politic, ar trebui izgonit cu pietre din țară pentru ce a făcut și interzis la TV, pentru că aberează în continuare. Unii spun că el este unealta Moscovei (Mâna Moscovei), iar dacă judecăm după dezastrul pe care l-a produs în țară, avem motive să luăm în calcul și varianta asta. Țăranu continuă și acum să provoace tensiuni pe la televiziunile pe la care merge, vrea să-i arate lui Filat că el continuă lupta, că pe 13 februarie a făcut bine ce a făcut. Numai că intre timp Filat s-a trezit și a apucat să se salveze și să iasă de sub influența acestui individ care ascunde sub ocupația de analist niște interese obscure, care nu au nimic cu interesul țării noastre.

Acest Anatol Țăranu realizează și un top, al influenței politicienilor, despre care spune că e făcut împreuna cu zeci de analiști. De unde ia Țăranu zecile astea de analiști? Din Moldova??? Poate de la Moscova sau poate din imaginația lui. Cert este că acest top este o tâmpenie atât de mare, încât nici media nu-l mai ia în serios, am văzut că doar doua-trei surse media fără impact îl mai preiau.

Până acum nu l-am luat în serios pe acest analist “verde” dar acum, când văd cu câtă energie se zbate să tensioneze din nou scena politică, să bage noi intrigi și suspiciuni intre PLDM si PD, înțeleg ca acest individ este periculos și nu acționează de capul lui, el nu e doar verde, el doar își ascunde la rădăcina stejarului anumite interese.

gandrabur.net

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Obhet

de fapt prevazusem duelmt si duelmt tot scriam ca Zina va fi presedinte, PCRM+grupul DODON +PLDM+PD va forma o coalitie larga , iar PL va fi in opozitie. Unica salvare nationala este PL si alte partide extraparlamentare unioniste pro romane. Va mai fi inca ceva foarte interesant ca evenimentul DODON, dar nu acum spun , mai pe urma. V-om trai si v-om vedea

Iulie 19, 2015 at 17:03 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog