BlogPost.Timpul.md

ICEEfest: ce am avut de spus, am spus

iceefest-logo-360x225
Imagine:adhugger.net
 

Daca lucrati in media, marketing, comunicare, tehnologie, internet, e-commerce, gaming, mobile… etc… si nu va intereseaza nimic din ce e am reusit sa adunam pentru joi si vineri, ma declar invins! Macar petrecerea de la “Casa Vernescu”? Viral Movie Night vineri seara? Starurile si Internetul, joi? :)

Dincolo de goana stirilor care sintetizeaza cat mai mult ce se va intampla la ICEEfest … va recomand putina rabdare: deschideti agenda zilei 1, apoi agenda zilei 2. Parcurgeti ce se intampla pe Scena 1, Scena 2, apoi in VIP Room.

Dati cate un click pe numele si biografiile invitatilor si ganditi-va daca merita sau nu sa “sacrificati” cateva ore, sa iesiti din rutina de zi cu zi si, poate, sa veniti sa ii vedeti si poate sa va vina o idee tare. Sau sa invatati ceva nou din experientele lor.

I-am spus festival, pentru ca ne dorim sa fie un prilej de bucurie si de sarbatorire a creativitatii si inovatiei. Si am decis sa il organizam intr-un cinematograf pentru ca vrem sa ne deschidem cat mai mult si catre publicul caruia, de fapt, ne adresam cu aproape tot ce facem in industria in care suntem.

Noi, ce am avut de spus, am spus. De azi intram in linie dreapta, in ultimele de ore. Sper sa fie bine, sa ne vedem la ICEEfest si, mai ales, sper sa va placa.

sursa: dstanca.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog