BlogPost.Timpul.md

Când oare ai noștri o să înțeleagă că:

TappoMoldova
Imagine:enotime.it
 

 

– Pe stradă nu se scuipă, nu se suflă mucii punând un deget la nas, nu se râgâie și nu se trage vânturi;

– Există apă și deodorante;

– Se spune „Bună Ziua”, „La Revedere”, „Mulțumesc”, „Mă scuzați”….?

–  Când bărbații o să înțeleagă că nu se umblă prin oraș fără maiou, e la fel cum ai umbla fără pantaloni. Că nu se fumează înainte de a urca în transport și nu se suflă ultimul fum, chiar acolo?

– În transport nu se urlă în gura mare și nu se discută divorțul și nu se împarte averea ce o aveți de împărțit în urma lui;

– Când femeile o să înțeleagă că nu se poartă colanți negri la pantofi albi, că e urât să umbli cu părul slimos, că într-un machiaj se accentuează sau doar buzele sau doar ochii, nu se vopsesc ochii albaștri și buzele roșii sau roz țipător! Când o să înțeleagă că pantalonii din care se văd fesele sunt pentru plajă?

– Gunoiul nu se aruncă în stradă, ci la urne, lipsa urnelor, nu justifica lipsa culturii!

– Nu te costă nimic să zâmbești, dar zâmbetul face viața și societatea mai frumoasă, mai senină!

– Nu avem ce pretinde de la alții schimbări, atâta timp cât noi stagnăm ca personalitate. Că nu vom avea altă clasă politică, altă societate, alte vedetele, alte show-uri televizate, atâta timp cât le iubim, încurajăm, promovăm, plătim și vizităm cu multă admirație pe cele existente.

Când? Oare când ai noștri vor înțelege toate astea?

sursa: anastasia-popescu.blogspot.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog