- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Pompierul piroman sau LGBT în slujba Federaţiei Ruse

Scris de: Valeriu Munteanu la data Mai 28, 2013 @ 12:51 in Actualitate | 1 Comment

Republica Moldova, acest spaţiu dintre sublim şi imposibil, blagoslovit prin vrerea şi din mila lui Dumnezeu, a fost şi, din păcate, rămâne un poligon eficient pentru tot felul de încercări şi experimente, realizate cu mare succes de către Federaţia Rusă.

Cu anii, chiar şi ruşii şi-au mai civilizat arsenalul războiului geopolitic, astfel lupta pentru păstrarea Basarabiei în „Ţarcul Unional” nu se mai poartă cu tancul şi baioneta, că-i urât şi-i sporeşte Imperiului imaginea binemeritată de monstru internaţional, care, vorba cântecului: „mănâncă ţări şi bea popoare mici” (http://www.youtube.com/watch?v=Sv2i76-9zU4 [1]), ci foloseşte metode letale mult mai rafinate, dar eficiente sub aspectul scopurilor propuse.

FSB — Federalnaia Slujba Bezopasnosti Rossiiskoi Federaţii (Serviciul Federal de Securitate al Federaţiei Ruse) şi GRU — Glavnoe Razvedîvatelnoe Upravlenie (Directoratul principal de spionaj), au elaborat şi desăvârşit în maleficele lor laboratoare, zeci de tehnici de manipulare, viabilitatea şi eficienţa cărora sunt verificate actualmente pe teritoriul nostru.

De ce să intervină ruşii cu tancul sau cu artileria reactivă de tip „Katiuşa”, dacă aceştia pot importa în Republica Moldova diferite fenomene sociale sau tehnici de manipulare, polarizând societatea şi ţinând-o astfel departe de obiectivele sale istorice, în speţă, integrarea europeană, pentru care milităm şi muncim cu abnegaţie.

Sunt în continuare convins, că nu se va reuşi instalarea unui Guvern pro-european şi se va ajunge (prin vrerea lui Vladimir Nicolaevici şi a lui Vladimir Vasilievici) la alegeri anticipate, iar pentru acest eveniment autumnal, comuniştii îşi perfecţionează acum muniţia electorală.

Spectacolul de prost gust din Parlamentul R. Moldova de joia trecută, când Voronin, imputându-ne adoptarea legii privind asigurarea egalităţii, a declarat, citez: „De ce aţi hotărât să faceţi integrarea europeană prin fund?”. Nu este altceva decât un viitor slogan electoral al comuniştilor, care încearcă să insinueze că Uniunea Europeană este năpădită de homosexuali, iar spaţiului estic, pentru care militează ei, nu-i este caracteristic acest fenomen.

Abia Voronin a lansat joi linia melodică că astăzi deja Marchel, episcopul vedetă, client fidel al Ambasadei Federaţiei Ruse, a şi venit cu precizările de rigoare, declarând că va cere Sinodului Mitropoliei Moldovei, excomunicarea foştilor deputaţi AIE şi condamnarea acestora la „moarte spirituală” pentru votarea legii, la care a făcut referinţă Voronin.

Imperialiştii de la Răsărit, acţionează asemenea unor pompieri piromani, care mai întâi dau foc unei clădiri, după care tot ei vin să stingă incendiul. Aceştia au creat în mod artificial „problema homosexualilor” în Republica Moldova, după care tot oamenii lor, vin pe cal bălan, să rezolve această „dificultate socială”.

P.S. Nu am văzut în rândul membrilor activi ai LGBT  [2]de la Chişinău niciun moldovean, niciun vorbitor de limbă română (cu excepţia Angelei Frolov), doar vorbitori de limbă rusă, ceea ce mă duce la gândul că fie printre moldoveni nu avem homosexuali, fie această mişcare a gay-lor şi lesbienilor din Republica Moldova, este ghidată în acţiunile sale de ruşi, în vederea alimentării cu material factologic, a scenariilor greţoase, ecranizate de agenţii electorali Voronin şi Marchel.

blogpostt [3]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [4] pe TWITTER [5]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/05/28/pompierul-piroman-sau-lgbt-in-slujba-federatiei-ruse/

URLs in this post:

[1] http://www.youtube.com/watch?v=Sv2i76-9zU4: http://www.youtube.com/watch?v=Sv2i76-9zU4

[2] LGBT : http://www.lgbt.md/

[3] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[4] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[5] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.