BlogPost.Timpul.md

Offline sau prezentarea lui Carpov

658x0_eugen-carpov
Imagine:timpul.md
 

Săptămâna trecută am participat la prezentarea “candidatului pentru ambasada Moldovei în Qatar” – d-l E. Carpov. :D (așa cred eu)

Încă odată ajung la concluzia că business-ul mare se face cu personal de cea mai înaltă calitate.  Domnul Stati A. a avut o echipă puternică, care la un moment a ajuns în funcțiile de conducere din Republica Moldova . Pe cine îl interesează Teoria Statului Stati –   link 1 link 2 🙂

Eu doar pot să constat că domnul Carpov e un specialist foarte puternic, dar se simte inutil în postura de  astăzi, fapt care  deranjează mult: măsuratu …. cu Ștanski e o activitate cu mult peste capacitățile domnului Carpov. :)

A vorbit mult și inspirat despre re-integrarea țării, însă nu m-a convins în eficiența lucrului (de fapt nici ei nu par entuziasmați). :D

S-a promis soluționarea problemei unor prieteni de ai mei – recunoașterea diplomelor fără a percepe taxe pentru anii de studii. Rușii permit absolvenților din Tiraspol să lucreze ca medici, iar Min. Edu. nostru e mai deștept ca Einstein. :(

Succese Domnului Ambasador și sper că în noua postură se va simți mai confortabil.

P.S. De ce anume Qatar –  TOT E O ÎNTREBARE  🙂

sursa: dumitrumunteanu.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog