- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

O nouă noţiune în politicul moldovenesc – separatism la comandă

Scris de: 3blogpost la data Mai 28, 2013 @ 10:21 in Politică | No Comments

Aşa numitul grup reformator, condus de deputatul Ion Hadîrcă, în realitate reprezintă o pagină nouă în politicul moldovenesc – pagina trădătorilor la comandă, scrisă şi de această dată de “cronicarul” rus de origine necunoscută Piotr Kirilofici Lucinski, reprezentant permanent al politicii unioniste de la Kremlin la Chişinău şi fondator principal al Partidului Liberal-Democrat.

Cu tot respectul faţă de meritele deputatului Hadîrcă în perioada renaşterii naţionale de la finele anilor 80 ai secolului trecut, trebuie să recunoaştem că acest “unionist” este în realitate un agent al NKVD-GPU-KGB-FSB rusesc care a reuşit să execute şi de această dată comanda de la Moscova, cu exactitate. Trecem peste evenimentele anilor 80-90 şi ne concentrăm la comanda recentă a tovarăşului Lucinski, de a distruge PL-ul pe interior, pentru a profana numele Ghimpu şi pentru a scoate de pe rol orice luptă naţională în Republica Moldova care pînă la 12 aprilie era favorită printre candidaţii la aderare în UE.

Ziua de 12 aprilie 2013, dincolo de  încă o sărbătoare rusească popularizată la Chişinău, a lansat aidoma cosmonautului Iura Gagarin, nişte sateliţi în politicul modovenesc, pentru a ne convinge că ducem lipsă de apărători ale intereselor naţionale. Cu excepţia liberalilor, probabil. Acel grup de sateliţi, trădători, separatişti politici care mai au tupeul să reprezinte pînă la viitoarele alegeri parlamentare fracţiunea liberalilor, au trădat la momentul potrivit unicul partid care doreşte cu adevărat să ne apropie de fraţii români prin integrare europeană. Grupul separatist a trădat fără remuşcări, a trădat de dragul banului, a trădat şi membrii acestuia vor fi blamaţi. Ca şi Gagarin, cei 7 parlamentari în frunte cu Ivan Hadîrcă, dar şi cîţiva miniştri şi viceminiştri, mai ieri liberali, vor avea o soartă identică cu cea a cosmonautului rus – a decola sus spre ceruri, pentru a cădea în gol.

Îmi pare rău de cei şapte ex-liberali, nu pentru că au fost excluşi din lista mebrilor Partidului Liberal, ci pentru că s-au lăsat a fi cumpăraţi cu promisiuni gratuite ale filateliştilor pro moscoviţi.

Îmi pare rău şi de miniştrii şi vice-miniştrii promovaţi de Partidul Liberal pentru a reprezenta votul cetăţenilor în actul de guvernare, dar care au preferat treuca cu ruble. Speram şi eu la o corectitudine din partea lor. Gratuit.

Odihniţivă în pace, lupta politică pentru trădători s-a terminat. Cadavrele miroase urît, dar lupta continuă. Sperăm că liberalii moldoveni vor fi uniţi ca niciodată, demonstrînd că Moldova are şi eroi naţionali, nu doar trădători, putcişti, separatişti, răzvrătiţi şi cadavre politice. Şi le amintesc acestora că şi România a cunoscut un “grup de reformatori” în sînul PDL, în 2011. Şi care a fost soarta lor? Ca şi “reformatorii” propuşi de ex preşedintele RM, Vladimir Voronin, în 2005, inclusiv Marian Lupu la funcţia de Preşedinte a Parlamentului de pe lista PCRM, pentru a-l regăsi astăzi printre democraţi, trădătorii vor avea mereu soarta lui Iura Roşca – odată ce te-ai culcat cu duşmanii politici de ieri, vei primi calificativul unei prostituate politice, pe viaţă.

[to be continued]

sursa: vasilacheghenadie.wordpress.com [1]

blogpostt [2]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [3] pe TWITTER [4]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/05/28/o-noua-notiune-in-politicul-moldovenesc-separatism-la-comanda/

URLs in this post:

[1] vasilacheghenadie.wordpress.com: http://vasilacheghenadie.wordpress.com/2013/05/28/o-noua-notiune-in-politicul-moldovenesc-separatism-la-comanda/

[2] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[3] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[4] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.