BlogPost.Timpul.md

De ce nu-mi plac ciorapii lui Ursu. Adrian Ursu

Pentru început salut ideea celor de la „Ponti” de a lansa o linie atât de colorată de ciorapi pentru bărbaţi (Color Therapy). E o „mişcare” curajoasă pentru o ţară agricolă care nu mai iese din sandale cu ciorapi şi tradiţionalii ciorapi negri (căci merg la orice).

Colaj_ursu6

Ce aşteptări erau…               vs.              Ce a ieşit de fapt…

Înţeleg decizia de a apela la o vedetă pe care o va recunoaşte toată Moldova, pentru a promova noua gamă de produse, însă nu sunt sigură că Adrian Ursu este cea mai bună alegere… Din simplul motiv că „stilul” său vestimentar nu are nimic în comun cu şosetele colorate, prin urmare transmite un mesaj „fals”:

Colaj_Adrian_Ursu-1024x376

Pozele vorbesc de la sine, şosetele colorate pur şi simplu nu-l reprezintă

***

Colaj_ursu_sosete-rosii

Campania „Color Therapy” cu Adrian Ursu pare un pic forţată: el arată nenatural, caraghios pe alocuri, parcă e Photoshop-at… Nu zic că nu ar arăta mai bine, însă e atât de artificial.

Colaj_ursu_sosete-galbene

Adrian pentru campania „Ponti” vs. Adrian în realitate…

Iar „Ponti” ar fi avut mai mult de câştigat dacă ar fi ales un personaj care arată mai firesc în şosete colorate. Poate Alexandru Manciu ar fi fost o candidatură mai bună?

Colaj_ursu_masina-1024x777

Adrian pentru campania „Ponti” vs. Adrian în realitate…

Buuuun, să admitem că de azi înainte Adrian îşi schimbă stilul şi va apărea mai mereu în şosete colorate… şi va arăta bine! Să ne oprim un pic la banner-ele de promovare:

Colaj_Ursu_bune-1024x281

Dacă cele de sus, pe fon alb, mi se par cât de cât reuşite atât din punct de vedere cromatic cât şi compoziţional… cele de jos mi se par un pic too much, prea forţate dacă vreţi:

Colaj_Ursu_nereusite-1024x247

1. Arată caraghios. Plus papionul cu tricou? Realy? O cămaşă albă ar fi arătat mult mai bine;
2. Costum albastru, papion roşu/roz, şosete roz, fon galben-oranj – nu-i un pic cam mult? Cromatic aşa? Fonul alb şi un costum într-o culoare „liniştită” ar fi fost mai indicat;
3. Nimeni nu asortează ciorapii cu maşina, iar cine o face, îi repet – e PREA MULT!
4. Un polo într-o culoare atât de acidă… nu-şi are locul într-un look ce se vrea a fi cool&chic.

***

Apropo, şosete asortate cu papioane colorate e tot ce puteau inventa stiliştii implicaţi în această campanie? How about cravată, batistă, bretele, pălărie, centură sau… nimic?

colaj_Gaseste-moldovanu-1024x412

 

De ce Adrian nu arată la fel de cool ca şi ceilalţi?!

În loc de încheiere… Şosetele colorate sunt un accesoriu capricios, ele fie aduc o notă chicţinutei, fie te fac să arăţi de-a dreptul caraghios. Nu există o regulă strictă cu ce poţi să-i asortezi şi cu ce nu, atât timp cât să nu forţezi nota şi să nu arăţi de parcă ai depus mare efort în asortarea lor. Campania „Color Therapy” arată anume aşa, din păcate.

If you try too hard, it will be obvious and look quite bad.
The key is to be subtle about it, yet bold at the same time.” (Sursa)

Notă: Pozele pentru campania „Color Therapy” au fost realizate de Victor Coşulean, cele cu Adrian Ursu au fost selectate din contul său de Facebook, restul – din Google.

sursa: veryhappyblog.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog