- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Facebook Home moare

Scris de: 3blogpost la data Mai 27, 2013 @ 09:52 in Social Networks | No Comments

Facebook Home nu are succes [1]. Ce surpriză, nimeni nu a vrut să-și cedeze complet interfața telefonului către Facebook, nimeni nu este chiar atât de “îndrăgostit” de Facebook. Aplicația lor are până în 5 milioane de download-uri pe Android [2], deși Facebook pe total are 731 de milioane de utilizatori mobili.

Sigur, mulți au iPhone și Home nu este disponibil pentru sistemul Apple. Nici nu va fi vreodată, având în vedere că nu are succes pe Android și deci nu va atinge o masă critică pentru a fi luată în considerare pentru iOS. Până la urmă, din cele 5 milioane de download-uri nici nu știm câți chiar folosesc Home sau au dezinstalat-o după câteva secunde.

“Telefonul Facebook” HTC First a fost amânat [3] în Anglia și Franța pentru un termen nedefinit. Lăsându-l pe acesta la o parte și revenind la Home, mă întreb cum un astfel de eșec răsunător nu a fost prevăzut de Facebook. Nu au arătat dinainte aplicația unor grupuri mari de oameni, pentru a le afla reacțiile? Nu au apelat la niște consultanți buni?

Nu de alta, dar când imediat după lansare majoritatea vocilor și-au exprimat îndoiala și iată că s-a concretizat, mă întreb la ce se gândea Zuckenberg & co când a lansat-o.

blogpostt [4]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [5] pe TWITTER [6]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/05/27/facebook-home-moare/

URLs in this post:

[1] nu are succes: http://techcrunch.com/2013/05/26/developers-developers-developers/

[2] pe Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.home

[3] a fost amânat: http://techcrunch.com/2013/05/23/facebook-delays-uk-and-france-launch-of-htc-first-with-facebook-home-indefinitely/

[4] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[5] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[6] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.