BlogPost.Timpul.md
www.munteanu.md21.05.2013

Antecedentele Preşedintelui Timofti

 
Bloggeri / autori
 

658x0_658x0_timofti-3
Imagine:timpul.md
 

În urma unei idile intempestive cu bolșevicii lui Voronin, din vinerea Paștelui, PLDM, asemenea unei feciorărițe, s-a ales cu un simplu herpes (zăbală) recidivant, însă dacă această aventură va continua, acesta riscă să se îmbolnăvească de boli venerice politice.

Încercarea liberal-democraților și a comuniștilor de a egala în competențe un Guvern demisionat cu un Guvern plenipotențiar, nu este altceva decât o formă subtilă a uzurpării puterii în stat, infracțiunea cea mai gravă împotriva poporului.

Acțiunile degenerescente ale foștilor aliați politici verzi, sunt în disonanță cu spiritul statului de drept și pun în mare pericol viitorul european al Republicii Moldova.

Liniile roșii ale statului de drept au fost încălcate în mod deliberat și repetat de către „grupul Filat!”, iar acum totul depinde de opțiunea lor: ori se retrag și revin la normalitate, ori fac mai departe politică amestecată cu lături, scoțând Republica Moldova de pe drumul european, menținându-ne astfel în sfera de influență a imperialismului rusesc.

Faptul că liberal-democrații, au încercat să ascundă Decretele Președintelui Timofti privind revocarea lui M. Moldovanu și a lui A. Șalaru și Hotărârea Guvernului privind demiterea lui I. Cebanu, într-o ediție specială a Monitorului Oficial de vineri, care nu a fost distribuită de dimineață adresanților (nici chiar la Curtea Constituțională nu era acest MO!), demonstrează că aceștia au „intenții democratice serioase” . Acest episod regretabil, îmi alimentează convingerea că schimbul de experiență dintre comuniști și liberal-democrați a fost unul productiv pentru acest tandem, nu și pentru cetățenii acestui chinuit pământ.

P.S.   În ultima perioadă,  în încercarea paternală de a-i intra în voie lui Vladimir Filat, Președintele Nicolae Timofti a călcat de mai multe ori peste Constituție, acea linie roșie după care începe dictatura, uzurparea puterii în stat, teroarea, încălcarea drepturilor omului.

— Domnule Președinte Timofti, reveniți la Constituție, reveniți la cetățeni !

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: , ,
 
 
leonid

Timofti este un presedinte slab, fara demnitate, controlabil. Nu are nevoie R.Moldova de un asemenea sef de stat. Mai anul trecut clasa politica de la Chisinau se intelegea in privinta alegerii lui Lupu in functia de sef al statului. Mai mult ca sigur ca nu se ajungea la un asemenea dezordine.

Mai 22, 2013 at 09:43 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
www.munteanu.md17.08.2013

(ne)Teama de a fi român

 

Trebuie sa recunoaştem cu sinceritate, dar şi cu multă îngrijorare, că astăzi, la fel ca acum 20, 15, 10 sau 5 ani în urmă, cetăţenii Republica Moldova, care se declară a fi români, sunt priviţi de marea majoritate a concetăţenilor noştri, cu o anumită doză de circumspecţie, neîncredere, aş spune chiar. Dacă zici că eşti... (2 (ne)Teama de a fi român )

www.munteanu.md22.07.2013

Partidul celor 7 pitici

 

Astăzi, câţiva deputaţi, foşti colegi de partid, au anunţat la o conferinţă de presă, din numele comanditarului „atacului raider” asupra Partidului Liberal, că s-a decis în taină, pe malul unui lac frumos de la Costeşti, Ialoveni (cu frigărui şi salată de varză), crearea unui nou partid politic. Motivul invocat este că, vezi Doamne!, nu e... (0 Partidul celor 7 pitici )

www.munteanu.md22.07.2013

Timofti pe urmele lui Stalin

 

Iosif Vissarionovici Djugaşvili, cunoscut sub pseudonimul de Stalin, obişnuia să discute îndelung cu Veaceslav Molotov (pe numele său adevărat Scriabin), care în anii cât Stalin a fost conducătorul URSS şi, implicit, a PCUS, a ocupat diferite funcţii în partid şi în stat, cele mai cunoscute fiind: Preşedinte al Internaţionalei Comuniste, Prim-Ministru al URSS şi Ministru... (1 Timofti pe urmele lui Stalin )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog