BlogPost.Timpul.md

Voronin trebuie declarat imediat persona non grata în România

f9daa526186cf487328d5c07cc12891b_7f319018d4
Imagine:evz.ro
 

Mizerabil şi ticălos e miliţianul ăsta de Voronin! Şi chiar dacă le-o fi sărat multora buricul  cu vorbele lui, spuse pe ruseşte, că Băsesescu le telefonează, în stare de ebrietate, politicienilor de la Chişinău, să facă presiuni asupra lor, fostul preşedinte al Republicii Moldova trebuie declaratpersona non grata în România. Rapid şi energic! Că pe Băsescu îl apucă limbariţa seara e treaba lui. Şi dacă o fi bînd un pahar, două înainte de a pune mîna pe telefon e de asemenea treaba lui. Nu să fie subiect de kakaia situaţia pentru acest vidanjor al ruşilor!

Că noi facem bancuri prin ţară despre obiceiurile lui Băsescu e una. Dar ca acest mancurt cu epoleţi de la Chişinău să spună că ştie el în ce stare le telefonează Băsescu politicienilor din Basarabia e cu totul altceva şi de neacceptat. Pentru asta Externele ar fi trebuit să adreseze Chişinăului un protest în termeni categorici şi să anunţe totodată că Vladimir Voronin nu mai are ce căuta în România! Nu mă interesează ce va declara Băsescu despre infamiile lui Voronin şi nu mi-a devenit brusc mai simpatic din cauza asta. Cer asta pentru că preşedintele României a fost insultat de fostul preşedinte al Republicii Moldova. Şi o asemenea porcărie nu poate fi înghiţită, indiferent ce am gîndi fiecare în parte despre persoana care îndeplineşte această funcţie.

sursa: voxpublica.realitatea.net

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ricaldo

Holy shitzin, this is so cool thank you.

Iulie 19, 2013 at 09:01 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog