BlogPost.Timpul.md

Toți sânt uitați! Totul se uită!

 
Bloggeri / autori
 

markel_zps853b451d
 

Episcopul de Bălți și Fălești Markel a purtat panglica gheorghiană (zisă și panglica Sfîntului Gheorghe), în cadrul unei conferințe de presă în care a atacat comunitatea LGBT din Moldova.
Ironia (sau nesimțirea) face ca panglica să fie simbolul victoriei forțelor sovietice asupra regimului nazist, iar naziștii, se știe, au persecutat intens minoritățile sexuale și le-au trimis în lagăre de concentrare.
Tragic acest creștinism pro-sovietic cu vădite simpatii pro-Naziste.
…Scriam pe 9 mai pe o rețea de socializare că aș vrea să văd la Parada Victoriei gay cu drapele multicolore, iehoviști, romi cu dansuri, evrei cu hanuca și alte grupuri ce au fost exterminate deliberat de către naziști.
N-am văzut decît heterosexuali, creștini, și preponderent blonzi. Care celebrau victoria asupra altor heterosexuali, creștini și blonzi.
Există rasism și sexism explicit chiar în Sărbătoarea Victoriei.
Semn că nazismul încă n-a fost învins.
P.S. Titlul postului ironizează sloganul ”Nimeni nu-i uitat! Nimic nu se uită!”, de departe cel mai cunoscut slogan al memoriei războiului URSS contra Germaniei Naziste.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
nicola

D-le,cu toatà consideratia,tin sà và atrag atentia cà respectivul episcop,este fatà bisericeascà,supusà obligatiei de-a fi nu împotriva persoanelor,ci a oricàrei deviatii sexuale; homosexualitàte(masculinà sau femininà),bisexualitate sau transexualitate!
Institutia bisericeascà functioneazà astfel,iar preotul face parte din sistem,cà asta place sau nu!
Sexualitatea NORMALA este legatà de procreatie,astfel se perpetueazà specia,în mod natural!
Chiar dacà poate clinic vorbind,organismul homosexualilor,bisexualilor,transexualilor,functioneazà perfect,genetic vorbind,ei sunt ANORMALI,un gen de MUTANTI dacà doriti!
Evident,N-AU DECÂT SA TRAIASCA ÎNTRE EI,CUM VOR,dar nu trebuie sà dezechilibràm o societate pentru ca”o exceptie”sau chiar mai multe,dar oricum minoritare,sà schimbe legile de functionare al majoritàtii !
Personal,nu vàd de ce acest preot,ar fi PRO-NAZIST !
Pe de altà parte ce treabà au GAY-i,cu IEHOVISTII,ROMII(tiganii),EVREII ?
Ultimele trei categorii,sunt automat si gay ?
Societatea în care confuzia face legea,e sortità pieirii;sà ne fereascà sfântul de o asemenea societate!
Cu respect!

Mai 28, 2013 at 05:37 Răspunde
 
nicola

D-le Sprânceanà,
tot cu respect,và invit sà cititi „Citadela” lui Antoine de Saint-Exupéry,dacà aveti un pic de timp liber!
Nu e o lucrare extraordinarà,dar cu ani în urmà,citind,ni-a plàcut!
Và urez numai bine!

Mai 28, 2013 at 05:50 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Mic îndrumar al intelectualului public sau cum mai e posibil să fii de stînga într-o ţară conservatoare (Vasile Ernu)

 

În continuarea dosarului despre Intelectuali și diviziunea stânga-dreapta în Moldova, atașez acest text semnat de Vasile Ernu. E prea mare pentru a fi publicat în ziarul Jurnal de Chișinău care a găzduit celelalte replici, a mea și a lui Mircea Ciobanu și din acest motiv îl public pe blog.  Mic îndrumar al intelectualului public sau cum mai e posibil să... (0 Mic îndrumar al intelectualului public sau cum mai e posibil să fii de stînga într-o ţară conservatoare (Vasile Ernu) )

Duminica de gândire

 

Sociologul și activistul portughez Boaventura de Sousa Santos explică, în The Guardian, cauzele revoltelor din Brazilia. Alain Badiou despre protestele din Turcia. Un fragment din cartea Human Rights from a Third World Per­spect­ive: Cri­tique, His­tory and Inter­na­tional Law (Cam­bridge Schol­ars Pub­lish­ing, 2013)., editată de José-​Manuel Bar­reto. Aici un fragment ceva mai mare. David Harvey – Seventeen Contradictions and the End of Capitalism – lecție publică... (0 Duminica de gândire )

Nişte gânduri după marşul comunităţii LGBT

 

Nici un politician moldovean n-a avut curajul elementar să vină la marșul comunității LGBT să spună măcar: sînteți și voi cetățenii noștri. Nici unul din politicienii ce se burzuluiau sîmbătă în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet  la tema integrării europene înghițind cu poftă mici, prosciutto și bere de la organizatori, n-a găsit suficientă... (4 Nişte gânduri după marşul comunităţii LGBT )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog