BlogPost.Timpul.md

Filamofti

658x0_filat-timofti2

MallDoveni, mai aveţi un „cadou” de Ziua Europei, de care iată că au uitat cu desăvârşire, de „proeuropeni” ce sunt, toţi oficialii de la Chişinău! În timp ce Rogozin rostea discursuri în inima Chişinăului, clownul pensionat Timofti, scuipând ca şi stăpânul circului Filat pe recomandările oficialilor europeni, promulga 4 legi din pachetul votat în Vinerea Neagră de alianţa comunisto-liberal-democrată-popular-europeană.

Imaginea lui Timofti se transformă încet-încet din cea de raţă mută, în una de paracopitată. Şi dacă în ultima vreme politicienii ne-au tot deprins cu alegerea „răului mai mic”, în acest sens cred că Timofti mai bine rămânea raţă mută, decât paracopitată. O fi uitat probabil moşneagul de protestele organizate de PCRM în faţa Palatului Republicii în ziua în care a fost votat de Parlament, în urma târgului păpuşarilor din AIE. Probabil amnezia caracteristică vârstei i-a paralizat total memoria şi a uitat de la ce cuvânt vine ultima literă din abrevierea denumirii defunctei alianţe, al cărei ultim exponent rămas în funcţie este.

Colac peste (raţă mută) pupăză, după ce a înaintat la funcţia de premier un candidat încălcând Constituţia, Timofti a promulgat 4 legi, calificate univoc de oficialii de top de la Bruxelles, Strasbourg şi Bucureşti ca fiind antidemocratice, anticonstituţionale şi ANTIEUROPENE! Şi asta deşi chiar ieri şeful Delegaţiei UE la Chişinău Dirk Schuebel l-a somat aproape direct să nu promulge pachetul de legi anticonstituţionale votate de PLDM împreună cu PCRM. Şi a ales s-o facă chiar azi, de 9 mai!

Frumos „cadou”. Mai frumos chiar decât cel din PMAN, al prietenului lui Filat, Ilan Shor!

Mai mult chiar, mergând pe mâna „şăfului” său Filat şi acceptând să fie atras în jocurile murdare ale ăstuia, Timofti îşi pune în pericol chiar şi fotoliul de sub propriul fund. Acum comuniştii fără prea mari manevre îl pot demite, împreună cu foştii colegi de alianţă ai lui Filat din Parlament.

Şi culmea e că după desemnarea recentă a unui candidat la funcţia de premier cu încălcarea Constituţiei şi acum, după promulgarea legilor anticonstituţionale foştii parteneri de alianţă au tot dreptul s-o facă. Atât juridic, dar mai ales moral! Dacă tot a promulgat legile care fac din Moldova o ţară cu regim interimar de guvernare, atunci interimat să fie până la urmă! Nu exclud că acest scenariu a şi fost luat în calcul de Voronin şi Filat atunci când au declanşat mecanismul anticipatelor.

P.S. Cu aşa paracopitate în funcţii de conducere la Chişinău, Rogozin nu are decât să profite. Vai de capul acestui colţ de ţară!

sursa: balacci.wordpress.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: , ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog