BlogPost.Timpul.md

Lista dispozitivelor Samsung ce urmează a fi lansate în timpul apropiat

Samsung-Galaxy-S

Portalul de știri GSMArena a publicat o listă a dispozitivelor de la Samsung care urmează a fi lansate pe piață în viitorul apropiat.

Conform sursei, Samsung Galaxy Mega 6.3, care a fost deja prezentat, va apărea pe piața săptămâna aceasta cu o carcasa de culoare neagră, iar două săptămâni mai tîrziu și în culoare albă. Fratele mai mic al acestuia, Mega 5.8, va fi lansat săptămâna viitoare în alb și la mijlocul lunii iunie în negru.

Următorul telefon se presupune că va fi camera-phone-ul Galaxy S4 Zoom, care va avea aceleași culori și va fi lansat la mijlocul lunii iunie. După acesta, Samsung va lansa pe piața smartphone-ulGalaxy S4 mini, la mijlocul lunii iulie.

Lista este încheiată de Galaxy S4 Active, o varianta a smartphone-ului S4 rezistentă la apă, care vi fi lansată la scurt timp după S4 mini.

Samsung va lansa, de asemenea, diferite versiuni ale tabletei Galaxy Tab 3, cu diagonala ecranului de 7, 8 și 10.1 inch, în lunile mai-iulie.

sursa: itmoldova.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog