BlogPost.Timpul.md

Despre idee națională Made in Moldova…

made-in-moldova

Cândva scriam despre faptul că Republicii Moldova îi lipsește cu desăvârșire o idee națională capabilă să unească poporul.

Integrarea europeană trebuia în mod firesc să devină o astfel de idee, dar încăpățânarea cu care guvernanții noștri au violat această idee au făcut ca lumea să nu mai vadă în Europa o scăpare. Acum sunt de părerea că în sfârșit a apărut o idee cu adevărat națională, una care dintr-un scânteie tinde să devină o flacără enormă: ura față de politicienii din Republica Moldova! În sfârșit a realizat țara că încotro nu ai arunca privirea dai de niște incompetenți, profitori și hoți. Chiar și cei ce până nu demult erau gata să pună totul în jocul de dragul șefilor lor acum au ajuns dezarmați și neputincioși în fața argumentelor clare ce vorbesc despre compromiterea lor și mârșăvenia acestora. E tot mai greu pentru aceste portavoci să lustruiască imaginea politicienilor, e greu să lupte cu realitatea, e tot mai greu pentru ei să toarne povești. Tot mai des se rezumă totul la comparație și compromisuri: ăsta e mai puțin aiurea ca celălalt, prin urmare e mai bun. Oare așa merită să trăim noi? Iată că am ajuns fără Prim-ministru, Președinte al Parlamentului, Guvern, fapte ce confirmă a mia oară că suntem conduși de o adunătură impotentă ce se vrea a fi numită ”clasă politică”, dar care se ocupă doar cu intrigi de nivelul subsolului… E rușine că banii sunt cei ce guvernează Moldova, nu democrația sau interesul național, ci banii…

P.S. O țară în care numirea Procurorului General a ajuns monedă de schimb în jocurile politice, iar deciziile CC sunt puse la îndoială e un stat… vă las pe voi să trageți concluzia finală. Un singur lucru doar mă mai atinge, îmi pare nespus de rău că o gașcă de nerușinați cu funcții împing țara tot mai departe de familia europeană.

Nu mai vreau să aud de politică moldovenească …

sursa: dahioara.blogspot.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: , ,
 
 
None

Iar eu nu vreau sa aud de moldoveni made in Moldova ;), sorry dar e sluta treaba,

Mai 9, 2013 at 02:21 Răspunde
 
ROMAN

RUSII SI COMUNISTII AU INGENUNCHIAT MOLDOVA

HAIDETI IN ROMANIA FRATI MOLDOVENI, CACI IN MOLDOVA NU MAI ARE ROST SA VA CHINUITI

Mai 10, 2013 at 08:32 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog