BlogPost.Timpul.md

9 mai… controversele valorilor

646x404 (1)

Băiețelul meu, care acu are doi ani și un pic, peste alți câțiva ani va ști că 9 mai este Ziua Europei  (sau Ziua Shuman) și altceva nu va ști.

Eu pe 9 mai , adică mâine, voi sărbători Ziua Europei, facem grătar cu pește și am luat 15 drapele europene în miniatură pe care le voi folosi pe post de docor la masă. Am luat zâteva baloane și vom desena mâine un traseu pe harta Europei, acolo unde vrem să ajungem în acest an. Vom asculta muzică și vom depăna istorioare interesante. Aaaaa, da, și mâine avem sesiune prin skype cu amicii noștri stabiliți prin toată Europa.

Cât privește acel 9 mai care va fi în PMAN, el nu e al nostru, nu vom fi acolo și nu ni-l dorim! Se prea poate ca Chirtoacă să fi fost tras pe sfoară, iar asta demonstrează incapacitatea lui de a controla procesele din primărie și municipiu. Astfel, subsemnez la scrisoare Dianei Guja.

9 mai e Ziua Europei.

9 mai nu trebuie să trezească controverse, chiar dacă dl Primar a făcut trimitere la toate articolele care permit întruniri libere, dar… esența e că țara asta, care pretinde la un parcurs european, trebuie să decidă (hotărât) ce se va ”cânta” în ziua de 9 mai.

sursa: efrosnatalita.wordpress.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog