BlogPost.Timpul.md

Microsoft a vândut 100 de milioane de licenţe

windows_8_wallpaper6_090283

Grupul informatic american Microsoft Corp a vândut 100 de milioane de licenţe pentru noul său sistem de operare Windows 8, care a fost lansat pe piaţă la finele lunii octombrie a anului trecut, informează Reuters.

„Este perfect? Nu. Este nevoie de modificări? Absolut. Suntem conştienţi de ceea ce trebuie schimbat şi vom face acest lucru cât mai rapid posibil”, a declarat săptămâna trecută co-preşedintele diviziei Windows, Tami Reller. Aceasta a precizat că Microsoft va lansa un update la Windows 8, denumit provizoriu ‘Windows Blue’, până la finele acestui an.

În pofida noutăţilor sale, Windows 8 nu a reuşit să capteze interesul consumatorilor în condiţiile în care în primul trimestru al acestui an vânzările mondiale de calculatoare personale au înregistrat o scădere record de 14%.

Tami Reller speră că noile maşini ce vor fi lansate de firme precum Lenovo, ASUS şi Hewlett-Packard vor schimba situaţia în cursul acestui an. ‘Ştim că plac laptopurile touch dar consumatorii sunt interesaţi de asemenea şi de preţ. Producătorii de hardware trebuie să mizeze pe volum, pentru a obţine reduceri de preţ pe care să le transferă în canalul de distribuţie’, a apreciat Reller.

Deocamdată performanţele înregistrate de Microsoft pe piaţa tabletelor nu sunt impresionante, doar 900.000 de tablete Surface fiind vândute în primul trimestru comparativ cu 19,5 milioane iPad şi 8,8 milioane tablete Samsung. Reller speră că update-ul Blue şi un nou val de laptopuri vor stârni interesul în maşinile echipate cu sistemul de operare Windows.

sursa: economica.net

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog