BlogPost.Timpul.md

Un an fără internet. Concluziile de după

paul-miller
Imagine:theverge.com
 

Anul trecut, la 1 mai, Paul Miller, unul dintre redactorii The Verge, şi-a început pauza de un an. N-a mai folosit internetul deloc. S-a apucat de citit cărţi fizice, nu ebook-uri, a început să iasă mai des cu oamenii, şi-a făcut o căsuţă poştală, de unde a început să-şi ridice corespondenţa şi aşa mai departe.

Dincolo de textul în sine, în care Paul Miller, autorul experimentului, spune că prima jumătate a anului a fost cea mai frumoasă, în timp ce a doua jumătate a fost definită mai degrabă de o lipsă de chef, recomand şi clipul video. Are 16 minute, dar sînt cîteva chestii, acolo, care nu se regăsesc în articol.

Concluzia este că da, ne putem descurca şi fără internet, însă e mai bine să-l avem pentru că, din multe puncte de vedere, ne simplifică vieţile. Însă ideea de bază este aceea că abuzăm de conexiune, că devenim nişte legume din cauză că tentaţia de a fi în permanenţă în faţa calculatorului este mai mare decît nevoia de a ieşi printre oameni şi de a interacţiona cu ei.

Mai pe româneşte: consumul excesiv dăunează grav vieţii sociale. A se folosi cu măsură.

sursa: subiectiv.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
None

stai putin, el a pierdut un an pentru a ajunge la aceasta conclusie, si mai zice ca prima jumate i-a fost mai usor, iar apoi mai greu – pai el e un ipocrit,

– si, apropo, peste un an ar fi putut ajunge la o mai mare introspectie decit „…tre sa utilizam in masura, sa nu exageram….”,

mdea…

Mai 2, 2013 at 17:42 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog