BlogPost.Timpul.md

Filat şi presa liberă. Filat sau presă liberă!

filat-nu-mai-poate-forma-guvernul-republicii-moldova-18450918

În ultima perioadă îl auzim tot mai des pe Filat vorbind despre faptul că presa trebuie să fie liberă. O face cu atâta insistenţă, încât trezeşte dubii şi am toate motivele să cred că ceea ce face el este de fapt un atac la libertatea presei. Şi Putin vorbeşte mult în Rusia despre libertatea presei. Şi cu cât mai mult vorbeşte, cu atât mai subordonată îi este mass-media rusească.

Dacă vă mai amintiţi, Filat este cel care vorbea mereu de lupta împotriva corupţiei, ne anunţa prin discursuri înflăcărate că el este unicul şi marele luptător cu fenomenul corupţiei, iar ceilalţi sunt mafioţi. Când a venit momentul ca ţara să vadă cum arată marele “justiţiar” şi “luptător” împotriva corupţiei, să vadă cum conduce ţara prin trafic de influenţă şi abuz de putere, Filat s-a prăbuşit în sondaje, iar după el şi-a tras şi partidul. În sfârşit, moldovenii au înţeles că… regele e gol!

Acum, noul subiect al lui Filat este libertatea presei. Vorbeşte atât de des desprea ea, încat nu m-aş mira ca foarte curând să descoperim că nici în ceea ce priveşte relaţia cu presa Filat nu este cel mai curat actor de pe scena politică. El din nou aduce acuzaţii în stânga şi în dreapta, că media e controlată de adversarii săi politici, dar tare mă tem că va veni momentul cand îl vom vedea chiar pe Filat în spatele unor combinaţii care manipulează opinia publică. Nu este Filat cel care poate străluci pe fundalul lui Plahotniuc.

Până să vină acel moment vă propun să urmăriţi ce se întâmplă la TV7 (al pldm-stului Lucinschi), Vocea Basarabiei (al “refărmătorului” Saharneanu), Unimedia (condusă de fostul consilier al lui Filat), Tribuna.md (condusă de alt fost consilier al lui Filat) , Jurnalul Ţopilor (partenerii lui Filat), Europa Libera (unde interviurile pldm-ştilor curg gârlă), Kommersant (al PLDM-istului Lucinschi), etc. Asta ca să nu mai amintim de armata de analişti şi comentatori de companie, pe care-i poartă Filat aidoma cucoanelor glamuroase care poartă în braţe căţei îmbrăcaţi.

Deci, din nou Filat vede paiul din ochiul altuia, dar nu vede bârna din propriul ochi! Urmăriţi ce s-a intâmplat în ultimele luni şi o să înţelegeţi că momentul când se va demitiza şi această nouă campanie a lui Filat este foarte aproape, momentul în care lumea va înţelege că marele “luptător” pentru libertatea presei este de fapt cel care stă în spatele manipulării opiniei publice, folosind nu mai puţin de jumătate din presa moldovenească, care-i este aservită.

Ca şi în cazul luptei împotriva corupţiei, când Filat a căzut în groapa săpată de el pentru alţii, şi în cazul luptei pentru libertatea presei Filat ar putea avea acelaşi final. Mai este loc, mai are o rezervă de 9 procente raiting… Sau poate 3… Sondajele astea…

balacci.wordpress.com
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog