- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

La mormântul lui Muc Verde

Scris de: Dragoş Galbur la data Aprilie 22, 2013 @ 14:50 in Politică | 3 Comments

Stau deja o oră cu DEX-ul deschis și caut ce cuvinte să-i mai atribui acestei nulități care pretinde a fi premier. Că e josnic, am zis, că e prost, e clar și fără să zic, că n-are demnitate, presupuneam, dar astăzi, însă, presupunerea mi s-a confirmat.

Cândva credeam că pe Iurie Roșca, la capitolul sinucidere politică, n-o să-l întreacă nimeni, niciodată, dar uite că istoria are un caracter ciclic, iar astăzi a mai murit (politic) un așa zis lider, în care mulți moldoveni chiar și-au pus speranțele. S-a sinucis! Dumnezeu să-l ierte.

Eram într-un local din centrul Chișinăului, nu demult, la un pahar de vorbă cu Filat. Eram mai mulți. La care el ne zice că Plahotniuc este un mincinos patologic, că locul lui nu e în politică, că el i-a zis la telefon acest lucru, după care, că nu-și vorbesc deloc de vreo câteva luni bune, că nu știu ce, că el nu va ceda, bla, bla, bla. După care distruge AIE, după care face niște declarații războinice la adresa lui Plahotniuc, gen „Nu voi capitula în fața mafiei și ar fi o lașitate dacă mi-aș da demisia. Cei care vor să înainteze moțiune de cenzură, votul de neîncredere, vor trebui să-și asume efectul – alegerile anticipate”, după care capitulează.

„Recunosc, în politică deseori ajungi în situația, în care unele probleme să le concentrezi la nivel de o persoană. Așa e activitatea politică, spre regretul meu, nu e fără „păcate”. Într-o activitate politică nu trebuie să personalizezi problemele. Eu am avut puncte radical diferite pe domenii de principiu cu domnul Plahotniuc, dar important este să găsești mecanisme de conlucrare pentru viitorul țării, pentru angajamentele pe care le ai în fața cetățenilor”, a declarat, azi, Vlad Filat. „Nu este corect să personalizezi lupta politică ori să aduci acuzaţii neprobate. Am făcut şi eu astfel de greşeli, voi avea grijă ca pe viitor să nu le repet.” a mai adăugat acesta.

Păi ce credibilitate mai are omul ăsta, acum?! Cum să-l mai votezi pe un mincinos, un laș și un fățarnic ca ăsta?! Cum să crezi într-un viitor prosper al Moldovei, când în fruntea guvernării se află un cadavru politic? Un muc. Pentru că, sincer vorbind, doar un tâmpit mai speră, în zilele noastre, într-un viitor, european și nu știu mai cum, al Moldovei. N-are viitor țara asta cu așa lideri și cu așa atitudine. N-are! Punct.

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/04/22/la-mormantul-lui-muc-verde/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.