BlogPost.Timpul.md
blog.galbur.md22.04.2013

La mormântul lui Muc Verde

 
Bloggeri / autori

Dragoş Galbur

blog.galbur.md

născut: 07.05.1988 or. Bălți, Republica Moldovastudii: Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” din Bălți. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău, Facultatea Stomatologie. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” din Chișinău, Rezidențiat în Stomatologia Generală. Universitatea de Stat ”Alecu Russo” din Bălți, Facultatea de Drept, Științe penale și Criminologie.limbi vorbite: româna, rusa, engleza, franceza, araba. activități: foarte multe

 
 

guvern_intregcopiere
 

Stau deja o oră cu DEX-ul deschis și caut ce cuvinte să-i mai atribui acestei nulități care pretinde a fi premier. Că e josnic, am zis, că e prost, e clar și fără să zic, că n-are demnitate, presupuneam, dar astăzi, însă, presupunerea mi s-a confirmat.

Cândva credeam că pe Iurie Roșca, la capitolul sinucidere politică, n-o să-l întreacă nimeni, niciodată, dar uite că istoria are un caracter ciclic, iar astăzi a mai murit (politic) un așa zis lider, în care mulți moldoveni chiar și-au pus speranțele. S-a sinucis! Dumnezeu să-l ierte.

Eram într-un local din centrul Chișinăului, nu demult, la un pahar de vorbă cu Filat. Eram mai mulți. La care el ne zice că Plahotniuc este un mincinos patologic, că locul lui nu e în politică, că el i-a zis la telefon acest lucru, după care, că nu-și vorbesc deloc de vreo câteva luni bune, că nu știu ce, că el nu va ceda, bla, bla, bla. După care distruge AIE, după care face niște declarații războinice la adresa lui Plahotniuc, gen „Nu voi capitula în fața mafiei și ar fi o lașitate dacă mi-aș da demisia. Cei care vor să înainteze moțiune de cenzură, votul de neîncredere, vor trebui să-și asume efectul – alegerile anticipate”, după care capitulează.

„Recunosc, în politică deseori ajungi în situația, în care unele probleme să le concentrezi la nivel de o persoană. Așa e activitatea politică, spre regretul meu, nu e fără „păcate”. Într-o activitate politică nu trebuie să personalizezi problemele. Eu am avut puncte radical diferite pe domenii de principiu cu domnul Plahotniuc, dar important este să găsești mecanisme de conlucrare pentru viitorul țării, pentru angajamentele pe care le ai în fața cetățenilor”, a declarat, azi, Vlad Filat. „Nu este corect să personalizezi lupta politică ori să aduci acuzaţii neprobate. Am făcut şi eu astfel de greşeli, voi avea grijă ca pe viitor să nu le repet.” a mai adăugat acesta.

Păi ce credibilitate mai are omul ăsta, acum?! Cum să-l mai votezi pe un mincinos, un laș și un fățarnic ca ăsta?! Cum să crezi într-un viitor prosper al Moldovei, când în fruntea guvernării se află un cadavru politic? Un muc. Pentru că, sincer vorbind, doar un tâmpit mai speră, în zilele noastre, într-un viitor, european și nu știu mai cum, al Moldovei. N-are viitor țara asta cu așa lideri și cu așa atitudine. N-are! Punct.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
vasea

Pe Roșca nu la întrecut nimeni, deocamdată; nu exagera, Dragoș.
Oleacă s-au sinucis țipălăii din mass-media, unii bloggeri și autopretinși analiști politici.
Unii vor rămâne fără pâine

Aprilie 22, 2013 at 17:57 Răspunde
 
Mihail Moraru

Desteapta-te,Gheorghe,ridica-te,Ioane!!!
Cum si era de asteptat, liderii celor doua grupari mafiote, care au acaparat puterea politica, juridica si economica la Chisinau,din nou ,,sau inteles,,!! Cu ce obraz ramin scriitorasii din Uniunea Scriitorilor de la Chisinau, pseudojurnalistii de la Trustul Jurnal.md, mai ales, coprolalistii Anatolie Taranu, Bogatu si Negru, care, pina ieri, aparau, cu tot cu mate, pe ,,contrabandistul si mafiotul nr.1,,, alias prim-ministru?! De altefel, sa dovedit ca si ,,gunoaiele politice, reformiste,, din PL, in frunte cu comsomolistul Ivan si Ana pulemeotcita, a fi niste scule ordinare ale ,,mafiotilor guvrnanti,,!! Zilele acestea vom afla si numele ,,ministrilor mafioti,,. Iar, noi, moldovenii am ramas prostiti, amagiti si batjocoriti de cuplul mafiot, Filat-Plahatniuc!!! Astfel, toti cei care au batut in Mihai Ghimpu si partea sanatoasa a PL, sau dovedit a fi pupcuristii platiti ai lui Filat!!. Numai Mihai Ghimpu si partea sanatoasa a PL au avut DREPTATE, cind ne-au preintimpinat ca Mafia din Chisinau,capii careia sunt Filat si Plahatniuc, urmaresc scopul sa preia in stil mafiot GUVERNAREA in Republica Moldova,lucru ce si se intimpla!! Desteapta-te,Gheorghe,ridica-te,Ioane!!!

Aprilie 22, 2013 at 18:05 Răspunde
 
Mery,- adevarul pur si nimic mai mult.

Buna ziua Stimate Dragoș!
Sunt pensionara, departe de Patrie, dar nu-s indiferenta de tot ce se petrece pe palma de pământ între Prut si Nistrul. Mă doare sufletul pt cei ce lupta pt adevăr si democrație, pt copiii orfani, cei de la tara si dizabili , deoarece ei merita un trai cât de cât mai bun.
In rest avem ce meritam.
Eu mă aflu in UE si va spun adevarul: in UE V-om fi acceptati atunci când v-om face ordine in casaroprie, o v-om curati de HOTI si CORUPTI LA NIVEL DE INSTITUȚII STATALE. La nivel de societate hoti sunt peste tot si e obligatiunea statului sa se lupte cu HOTIA si CORUPTIA.
BRAVO VOUĂ TINERILOR, FORMAȚIA ACUMA UN PARTID AL VOSTRU, AL TINERILOR PT VIITOARELE ALEGERI. ATRAGETI SI PUNETI ACCENTUL PE FEMEI. IESITI LA LEGĂTURI CU ORGANIZAȚII TINERESTI DIN ROMÂNIA, UE. VETI FI SUSTINUTI!
E momentul potrivit. Succese.

Aprilie 23, 2013 at 15:34 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
blog.galbur.md10.12.2013

Aleea Clasicilor Români din Bălți a fost vandalizată [FOTO]

 

Astfel arată Aleea Clasicilor Români din Bălți după ce ieri, câțiva necunoscuți au vandalizat-o, distrugând o bancă și un felinar. De ce și pentru ce, nu se știe, dar straniu este faptul că acest loc se află exact în centrul orașului, unde sunt amplasate camere video de supraveghere și unde patrulează non-stop carabinierii, sau cel... (1 Aleea Clasicilor Români din Bălți a fost vandalizată [FOTO] )

blog.galbur.md02.08.2013

Modificări la Legea 248/2006 privind libera circulaţie a cetăţenilor români în străinătate

 

Din data de 12.08.2013, va intra în vigoare Legea 175/06.06.2013, de modificare a Legii 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate. Elementul de noutate constă în modificarea termenelor de valabilitate a paşapoartelor, precum şi a taxelor aferente, după cum urmează: 1. Valabilitatea: – 3 ani pentru persoanele care nu au împlinit 12 ani –... (1 Modificări la Legea 248/2006 privind libera circulaţie a cetăţenilor români în străinătate )

blog.galbur.md29.07.2013

Ce s-a întâmplat cu noi?

 

N-am scris mai mult de o lună pe blog și n-aș fi scris, cu plăcere, încă cam pe atât. De ce? Pentru că nu am inspirație, dar și pentru că nu mai văd niciun rost să scriu. Nici pentru mine, nici pentru alții. De ce scriu acum? Nu știu. Am mai bine de 2 săptămâni... (1 Ce s-a întâmplat cu noi? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog