- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Ne vom plictisi curând de socializarea online?

Scris de: Editor la data Aprilie 20, 2013 @ 13:56 in Lifestyle | No Comments

Se tot vorbeste despre plecarea adolescentilor de pe Facebook sau despre deconectarea adultilor de la retea, din cand in cand. Facebook a devenit o parte importanta din viata noastra sau cel putin din activitatea noastra online. Intrebarea pe care o aud adesea este: Ce va veni dupa Facebook? (Care va fi noul Facebook?)

Intr-o analiza mai veche, spuneam ca Facebook va mai ramane o vreme buna in pozitia de acum. Ma bazam pe exemplele de succes din ultimii 10 ani.

Cu exceptia MySpace, care a crescut si a “murit” in perioada 2005 – 2008, celelalte mari site-uri din ultimul deceniu nu au de ce sa se teama. Google, Gmail, Amazon, YouTube, chiar si mai tanarul Twitter si eBay sunt inca in top.

Pana si Yahoo si AOL, “batranii” online-ului, se bucura inca de o doza de succes, iar Hotmail s-a reintors in forta sub numele Outlook.

Facebook nu va disparea deci prea curand. Dar vom disparea noi?

Reteaua lui Zuckerberg se bazeaza foarte mult pe dependenta noastra de retea, de conectarea noastra permanenta sau repetata. Intr-un experiment recent, m-am conectat la Facebook de 10 ori intr-o zi, cumuland 31 de minute petrecute in News Feed si Timeline. Altii declara ca petrec “toata ziua” pe Facebook. Pentru unii chiar si eu pot baga mana in foc.

Avem motive sa renuntam la activitatea noastra intensa pe Facebook? Ne aflam intr-un miraj al Facebook, din care ne vom trezi in curand? Trebuie sa fim conectati tot timpul la bebelusii, portiile de mancare sau vacantele altora (prieteni, familie, straini)?

sursa: manafu.ro [1]

blogpostt [2]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [3] pe TWITTER [4]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/04/20/ne-vom-plictisi-curand-de-socializarea-online/

URLs in this post:

[1] manafu.ro: http://www.manafu.ro/2013/04/ne-vom-plictisi-curand-de-socializarea-online/

[2] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[3] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[4] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.