BlogPost.Timpul.md

Blestemul bărbaților timizi

barbattimiddeundestiudacamaplace_400
Imagine:elady.ro
 

În ultimul timp din Facebook, ca din infernul lui Dante, se aude un ”geamăt de chin şi răcnete de ură, şi braţe ce se zbat vuind şi ele” la tema bărbaților timizi, fără inițiativă, fără imaginație și, o Doamne, pare-se și fără interes pentru femei. :)

Fetelor, eu pot să vă învăț cum să scăpați de blestemul bărbaților timizi. Nu garantez că o să vă placă, dar o să încerc.

Acum aproape doi ani, scrisesem în reguli de viață și câteva chestii despre sex și dragoste, și chiar discutasem despre asta cu M în comentarii, fără a dezvolta prea mult tema, pentru că n-am avut nici timp, nici chef atunci. Cred că o voi face acum.

Problema bărbaților timizi provine anume din convingerea femeilor pe care a exprimat-o atunci M – că sexul este o necesitate. Femeilor li se pare că dacă abordează un aer de indiferență regală, și aplică strategia ”lasă-l să te cucerească”, cineva chiar le ia în serios. Asta era posibil în secolul trecut când femeia stătea încuiată în casă, și nu avea blog pe care să obsedeze la tema sexului și a relațiilor. Azi, chiar dacă femeia spune că nu vine la el pentru că are fitness, bărbatul știe că ea, ca o fată cuminte și harnică ce este, pur și simplu nu se culcă decât după a cincea întâlnire, că doar are și el internet, ce dracu. :lol: Și el mai știe că ea probabil nu s-a dus la nici o sală azi. De pe Twitter, sau pur și simplu intuiește. Și de asta nici nu dă buzna cu inițiativa, ci așteaptă nestresat ca peste cinci zile ei să i se schimbe brusc programul de fitness. Știe că asta se va întâmpla oricum, așa că mогу копать, а могу и не копать.

Și are perfectă dreptate, pentru că obsedata noastră sapă și râmă întreg internetul, citește rubrica zodiilor cap coadă, urzește stratageme sofisticate transpirând cu creionul în mână sau căutând în disperare sfaturi pe bloguri. Altfel nici nu se poate – ea și-a insuflat că nu poate trăi fără sex. Zic și-a insuflat, pentru că sexul nu este o necesitate fiziologică, și nici psihologică. Nici pentru bărbați, dar mite pentru femei. Cei care contestă asta pur și simplu nu înțeleg diferența dintre necesitate și adicție. Oamenii care spun că nu pot trăi fără sex într-adevăr nu mint. Dar nici oamenii care nu pot trăi fără țigară nu mint. Există femei, care nu se pot lăsa de fumat nici în timpul sarcinii, și fumează cu blagoslovirea doctorului. Oamenii care leapădă băutul se pot simți rău, foarte rău, și chiar fac delirium tremens. Dar asta nu înseamnă deloc că alcoolul sau țigările ar fi o necesitate. Asta înseamnă doar că în creier s-au format niște mecanisme.

La fel și sexul.

Se pare că bărbații au înțeles mai repede chestia asta. Mai ales în ceea ce privește sexul heterosexual. Vorba cu accesul la lapte, fără a trebui să cumperi toată vaca, le aparține și nu este deloc lipsită de sens. Femeile adesea se supără pe homosexuali, dar din motive cu totul greșite.

Femeile din păcate încă se identifică cu acea vacă, și rujându-și botișorul umed și trist, rumegă filozofic iarbă mai bună, ca să îmbunătățească calitatea laptelui și se plâng de supraproducție și de ieftinirea lactatelor comparativ cu acum 100 de ani, când era de ajuns să scoți o copițică cochetă de sub fustă, și erai dusă în ocol cu clopoțel la gât. :D :lol: :lol: (și acolo fătai și dădeai lapte, iar când nu mai puteai, mergeai cuminte spre abator :evil: )

Ca să rezolve problema bărbaților timizi odată și pentru totdeauna, femeia trebuie să înceteze a fi vacă. Asta nu este o insultă ci o metaforă. :) Eu am în vedere că trebuie să renunțe la brandul de industrie animalieră (carne și lapte aka sex și maternitate) și să înceteze a mai gândi în categoriile marfă-bani.

Să înceapă prin a nu se mai plânge că bărbații nu au inițiativă sau imaginație. Dimpotrivă, ei au toată imaginația de pe fața pământul, și noi avem ce învăța de la ei. Asta noi stăm cu любовь на нервной почве în cutia patriarhală și nu putem ieși din ea.

Uitați-vă la bărbații ”fără inițiativă și imaginație”. Unii masturbează la foc (piromanii), alții se excită de la sandalele copilului proaspăt înjunghiat (maniacii sexuali), sau pur și simplu de la copii și adolescenți (pedofilii), de la biciuală (masochiștii) și chiar de la mâncatul fecaliilor. Eu nu vă îndemn să începeți vreo activitate criminală, ori să vă puneți pe masturbat la aragaz, ci doar ilustrez spectrul mult mai larg al sexualității umane, care poate fi explorat. Plăcerea nu trebuie să fie legată obligatoriu de sexul opus, orice ființă umană cu un creier mai mare decât cel al unui hamster poate să se excite și să termine practic de la orice. Dacă, bineînțeles, asta este scopul.

Oricum, este în interesul femeilor să-și diversifice opțiunile sexuale, dacă expresia ”munca l-a făcut pe om” li se pare prea plictisitoare. Ori măcar să accepte idea că o asemenea diversificare ar fi posibilă. Tot ajută.

Este mare păcat că majoritatea fetelor au impresia că dacă nu ajung în patul vreunui puțoi, singura lor alternativă este o viață searbădă de contabil la primăria sătească, cu miomă în uter, singură cuc, dacă să nu ținem cont de cele treizeci de pisici și cârdul de hulubi pe care îi hrănește cu resturi. :) Este un mit. Orice femeie își poate organiza frumos viața, inclusiv cea sexuală. Iar femeile care vor descărcare sexuală cu orice preț, o pot găsi oriunde, și nu doar pe umărul sau în brațele unui bărbat.

Ca minim, religia și tot felul de yoga, umblatul câte cinci zile prin pădure fără mâncare și apă, și alte surogate pe care eu personal le consider nu foarte sănătoase,  declanșează în creier niște procese chimice care te baga într-un fel de transă nu mai rău decât un act sexual.

Ca maxim, o femeie poate să iubească o altă femeie.

Asta dacă nu vrea să învețe să se descurce fără sex, ceea ce, bineînțeles, este tot o opțiune și încă una nu rea. :lol:

sursa: lupulsur.ziarulstrazii.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: , ,
 
 
Otilia Peru

Penibil… Numai un barbat orgolios, un Narcis ar fi capabil sa scrie asemenea inadvertente. Acum iti spun eu, pastorule! Daca barbatul nu face sex mai mult de o luna de zile, putoiul lui se atrofiaza. Si apa din robinet rugineste… Femeia nu se culca cu oricine. Nu este o marioneta, o papusa. Daca nu iubeste, trece nepasatoare la toate cite i se intimpla in viata . O culci pe-o femeie dupa o sticla-doua de vin? Фигушки… Dar barbatii, cum gindesc ei? Ca-i o blea, daca ar discuta cu cineva despre sex si dragoste…Легкая на передок. Halal de asa mujic, care in loc de sex ar pleca in padure, ar face sport si s-ar ocupa cu yoga…

Aprilie 20, 2013 at 20:44 Răspunde
 
lupul

Otilia, esti cam prostalanca daca n-ai priceput ca-s femeie. 🙂

Aprilie 20, 2013 at 21:04 Răspunde
 
Otilia Peru

Mai mult decit atit, surule, ai fost dezamagit in viata ta, daca le tot dai sfaturi fetelor. Te obsedeaza trecutul. Si asta-i rau. Azi ai scris cu putoiul ruginit si creierii abatuti. Te-am citit. Miine nu-ti mai citesc prostiile, pentru ca nu meriti.

Aprilie 20, 2013 at 21:05 Răspunde
 
lupul

Te forteaza cineva sa ma citesti? 😀 Treci pe alaturi, baga-te in iubiri romantice, sufera, naste, paste iarba mai departe. 🙂

Aprilie 20, 2013 at 21:08 Răspunde
 
Otilia Peru

Cu atit mai mult… Dezgustator articol.

Aprilie 20, 2013 at 21:07 Răspunde
 
lupul

Iti da peste cap toate miturile despre dragoste si sex? Imi pare rau. 🙂 N-ai decat sa citesti perfecte-mede

Aprilie 20, 2013 at 21:10 Răspunde
 
Sergiu

facut sa zambesc…interesant scrii, doar ca publicul nu prea e gata la noi sa accepte asa ceva)

Aprilie 21, 2013 at 20:14 Răspunde
 
lupul

Ma bucur ca te-am facut sa zambesti, Segiu. Ca publicul nu-i gata – de acord, m-am si mirat ca mi s-a republicat aici postarea (eu n-am solicitat chestia asta).

Aprilie 22, 2013 at 00:08 Răspunde
 
Nimeni

Efectul telegoniei. Incepe cu asta. Toti prostii incep a scrie. Cind si fara ei lumea asta e atit stricata.

Aprilie 22, 2013 at 21:14 Răspunde
 
lupul

Nu-mi amintesc sa-ti fi cerut sfaturi. 🙂

Aprilie 24, 2013 at 14:54 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog