BlogPost.Timpul.md
cojocari.ro16.04.2013

Dezintegrarea Partiduţului Liberal sau dezintegrarea drumurilor?

 
Bloggeri / autori

Vitalie Cojocari

cojocari.ro

 
 

drumuri Chisinau
 

Nu ştiu cum pot jurnaliştii de la Chişinău să se inflameze şi să comenteze numai şi numai situaţia din minusculul Partid Liberal, când alte situaţii sunt mult mai grave. Este chiar scârbos să văd că adevăratele probleme ale Moldovei sunt tratate la categoria “şi altele”, iar domnul cu barbă şi apucături pe care ar trebui să le analizeze specialiştii în psiahiatrie are prime time-ul. Fraţilor, nu mă interesează dacă se dezintegrează ori ba Partiduţul Liberal. Dumnezeu cu mila! Să vă zic ce mă interesează. Am fost recent în Moldova şi am avut proasta inspiraţie să vin cu maşina. Nu cred să fi văzut maşinuţa mea drumuri mai proaste, mai distruse până în acest moment. Iată, aceasta este o problemă adevărată!

Fraţilor, trezirea! Nu este normal ca cea mai importantă stradă a ţării să arate în halul în care a ajuns. Vorbesc de bulevardul Ştefan cel Mare. Nu tu linii de demarcaţie, asfaltul este văluros, deluros, de parcă au lucrat pe sub el milioane de cârtiţe. Domnule primar liberal! Dorin Chirtoacă! Îmi vine greu să cred că ai lăsat Piaţa Marii Adunări Naţionale să fie distrusă atât de mult. Îmi vine greu să cred, dar am văzut cu ochişorii mei! Cum să nu repari chiar tu PMAN? Vorbim de un simbol! Doar nu este Piaţa Centrală, Dorine! Ştiu că voi, cei din familia Ghimpu, familia Chirtoacă, îl apreciaţi foarte mult pe cel care a fost Gheorghe Ghimpu. Anume în Piaţa Marii Adunări Naţionale a ridicat tricolorul. Oare nu merită el, nu merită moldovenii, românii toţi o Piaţă a Marii Adunări Naţionale mai bună, asfaltată ca la carte, mai frumoasă la urma urmei? Cred că nu trebuie să răspund la această întrebare.

De fapt, de ce vorbesc doar de PMAN? Am mers cu maşina prin tot Chişinăul – mare chin. 99 la sută din străzi nu au linii de demarcaţie. Nu realizezi pe ce parte a drumului te afli. Nu ştii niciodată când cel din stânga sau dreapta poate intra în tine fără să-şi dea seama. Am văzut zeci de accidente cauzate tocmai de acest aspect. Dorine, le ai pe conştiinţă. Dar Chişinăul are noroc de vara care vine. Oraşul se ascunde după verdele copacilor, care înfrumuseţează cumva urâţenia urbană. Asta pe timp de zi. Noaptea, în schimb, urâţenia dispare complet. De fapt, pe străzile prost luminate nu se vede nimic, nici drumul, nici parapeţii. Nimic, nimic, nimic! Mergi ca orbul. Şi voi, dragi liberali, neliberali, ghimpişti, neghimpişti, jurnalişti, deputaţi, analişti vorbiţi doar dacă se dezintegrează Partidul Liberal? Păi să se dezintegreze toate partidele, dar să se repare drumurile! Că asta este mai important decât orice partid.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
cojocari.ro22.07.2013

Nu fi loh, pune mâna pe carte! Altfel viaţa ta o să fie levaia!

 

Acum vreo 15 ani, când eram tânăr băiet la liceul “Onisifor Ghibu” din Orhei, eram alt om. Alte gânduri şi preocupări mă năpădeau. Cred că am uitat aproape în totalitate propria mea axa valorică din acele vremuri. Spun asta pentru că am ajuns să-i judec prea aspru pe copiii care au picat BAC-ul în acest... (0 Nu fi loh, pune mâna pe carte! Altfel viaţa ta o să fie levaia! )

cojocari.ro22.07.2013

Economia Moldovei sărace – cât a unui judeţ din România!

 

De ce are nevoie România de Republica Moldova? Simplu, pentru că o ţară mai mare înseamnă o ţară mai puternică. Iar România, plus Republica Moldova ar ajunge un stat puternic. Ci nu cum cred unii, că două sărăcii dau o sărăcie şi mai mare. Profund greşit. O mică paranteză: de ce are nevoie Rusia de... (0 Economia Moldovei sărace – cât a unui judeţ din România! )

cojocari.ro18.07.2013

Despre neimportanţa vizitei preşedintelui Băsescu

 

Ce face preşedintele Băsescu la Chişinău? Cât de importantă este această vizită pentru România? Dar pentru Moldova? Dacă este să urmăreşti presa din România, vizita are o importanţă nesemnificativă. Mai tare este ştirea despre moartea finului lui Becali, care s-a grăbit şi a ajuns cu Bentley-ul sub roţile unei locomotive. Să trecem Prutul. Presa de... (0 Despre neimportanţa vizitei preşedintelui Băsescu )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog