- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Despărţirea gălbenuşului de albuş

Scris de: Poveşti Gustoase la data Aprilie 16, 2013 @ 21:20 in Timp liber | No Comments

O metoda originala si foarte practica. Pentru acest truc aveti nevoie de o sticla de plastic si, evident, de un ou intreg. Se procedeaza simplu: sticla se apasa (fara a o deforma ireversibil) pentru a scoate o parte din aer, apoi gura sticlei se apropie de galbenus si se slabeste mana, astfel ca sticla sa revina la forma ei initiala. Diferenta de presiune creata in acest moment in interiorul sticlei, va duce la absorbirea galbenusului. Ca rezultat, in vasul unde initial era oul intreg, ramane doar albusul, iar in sticla sta si-si asteapta soarta, galbenusul curat-curatel.

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/04/16/despartirea-galbenusului-de-albus/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.