BlogPost.Timpul.md
24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace.

Eu vreau să le transmit public mesajul meu, nu prin jocuri și scheme securiste, cum fac ei.

1. Filat și Recean, acest tandem al corupției și abuzului de putere din Moldova, vreau să știți că ceea ce faceți voi se numește POLIȚIE POLITICĂ. În țările UE, unde spuneți voi că vreți să integrați Moldova, așa ceva se pedepsește foarte grav și oameni ca voi, sunt marginalizații de societate și nu au acces la putere.

2. Dacă vă imaginați că prin descinderi și percheziții ale jurnaliștilor care scriu împotriva PLDM o sa dați un semnal de amenințare la adresa tuturor jurnaliștilor care nu vă sunt fideli, vă înșelați. Dimpotrivă! Jurnaliștii văd azi adevăratul motiv pentru care PLDM are nevoie de instituții de forță – ca să poată să-i reducă la tăcere pe toți cei care îi critică.

3. Cu reporterul Ungureanu se va lămuri justiția. Dar cu Filat și Recean când se va lămuri Justiția? De ce Filat și Recean, pe care i-a auzit o țară întreagă în scandaloasele interceptări telefonice cum făceau trafic de influență nu au stat închiși ca Vadim Ungureanu măcar 72 de ore în Pentitenciarul 13? Ce credeți că e mai grav: ce au făcut Filat-Recean-Vicol sau ce încearcă să ne convingă MAI că ar fi făcut Ungureanu? Cine reprezintă un pericol public mai mare, Filat-Recean sau Ungureanu? Știu că știți răspunsurile corecte.

4. Așa cum le place liderilor PLDM să spuna, toți suntem egali în fața legii. Filat spune asta mai ales în campaniile electorale… Când a fost el egal în fața legii cu restul cetățenilor? Dar cu jurnaliștii ? Încetați cu demagoia și, în general, PLDM ar trebui să nu mai spună vreodată un cuvânt despre libertatea presei. Ce au facut ei, nici Voronin nu și-a permis sa facă…

5. Ungureanu a fost eliberat pentru că reținerea lui a fost una ilegală. Știti ce înseamnă asta? Că polițiștii lui Recean și Filat au ținut și au maltratat psihologic timp de 72 de ore în arest un jurnalist! ILEGAL! Cine va răspunde pentru asta?

6. Milițienii lui Recean l-au presat pe Ungureanu să spună tot ce știe despre mine. De ce? Pentru că noi doi am fi avut cândva un schimb de păreri pe Facebook. Și ce treabă are Recean cu ce vorbesc doi jurnaliști despre o anchetă legata de MAI sau despre orice altceva? De ce face el și milițienii lui presiuni pe un jurnalist să-și dezvăluie sursele? Simplu, Recean are sarcina de la Filat să facă marea curățenie dinainte de alegeri, să-i înlăture și să-i intimideze pe toți cei care dezvăluie mizeriile lor. Iată pentru ce a trebuit “reformat” MAI și pus acolo un civil din partea PLDM care să le protejeze interesele.

7. Domnul vostru Filat e supărat ca am scos la iveală toate acțiunile lui ieftine de PR, inclusiv cele mai penibile, legate de imaginea lui de “familist”. E momentul ca Filat să se maturizeze și să înțeleagă că atunci când ești prost și îți aduci singur “familia” în spațiul public, plătind bani grei să fie chiar mediatizată, aceasta devine parte a‎ vieții tale politice, iar dacă ai decis singur să o murdărești să o supui presiunilor și să-ți bați joc de ea, suporți consecințele. Nimeni nu l-a obligat pe Filat să-și expună familia și încă să plătească bani pentru asta. Dacă a făcut-o, înseamna că vrea ca ea să fie expusă public. Iar când acest lucru mai este facut și printr-un PR de doi bani, amatoristic, merită ca oamenilor să le fie arătat ce este în spatele acestui PR și pentru ce se plătesc atâția bani ca ei să fie prostiți în față.

Domnule milițian Recean și domnule “al vostru” Filat, încetați să vă acoperiți incompetența prin acțiuni în forță împotriva jurnaliștilor care vă critică! Ocupați-vă de identificarea și prinderea autorilor jafurilor și să rezvolvați problema criminalității din Moldova, care are o creștere uriașă!

Să ne auzim cu bine în 2020, cand PLDM va începe să facă ceva pentru Moldova, așa cum au anunțat public.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

20.06.2014

Rucsac, Gicu Boevicu și restul: Lo-Lo-Lo !!!

 

Că cei nominalizați în titlu sunt niște scursuri, e clar. Le dedic cu această ocazia frumoasa piesă Lo-Lo-lo! Că sunt lași, în special purtătorul de rucsac, e puțin spus, or, în loc să-și dea demisia după seria de dezvăluri și scandaluri apărute în diverse surse mass-media, acesta a ales să-i întindă o cursă unui reporter... (3 Rucsac, Gicu Boevicu și restul: Lo-Lo-Lo !!! )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog