BlogPost.Timpul.md
20.06.2014

Rucsac, Gicu Boevicu și restul: Lo-Lo-Lo !!!

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Că cei nominalizați în titlu sunt niște scursuri, e clar. Le dedic cu această ocazia frumoasa piesă Lo-Lo-lo!

Că sunt lași, în special purtătorul de rucsac, e puțin spus, or, în loc să-și dea demisia după seria de dezvăluri și scandaluri apărute în diverse surse mass-media, acesta a ales să-i întindă o cursă unui reporter încă necălit și puțin experimentat în combinațiile milițienilor, că polițiști nu mi se întoarce limba să-i numesc…

Dincolo de nimicnicia lor, mă miră însă lipsa de solidaritate a presei. Doar câțiva jurnliști au sărit în apararea presei și încearcă să strige în gura mare că ceea ce se întâmplă este un atentat la democrație!

Țin minte că la 9 octombrie 2002 capitala era zguduită de o știre similară – Valeriu Manea și Sergiu Afanasiu, reporterul și directorul Accente, au fost reținuți pentru luare de mită.

Nu a dat nimeni până la urmă detalii din care să reiasă clar vinovăția acestora, mai mult ca atât, până la urmă statul l-a despăgubit pe Valeriu Manea cu 50 de mii de lei, asta ca să înțelegeți cât de coerente erau probele… Acel episod nu a fost nimic altceva decât o răfuială cu Ziarul Accente, care publica dezvăluiri similare celor din Deschide.md

Acum am impresia unui Dejavu. Mai mult ca atât, sunt sigur că miliția managerului Recean a procedat la fel.

Cel mai probabil că pe dosarul Deschide vor mai urma rețineri iar Ungureanu a fost doar prima păsărică, așa că îi sfătui pe cei din redacție să fie gata. Iar presa liberă care s-a rupt în fund apărându-și colegii de breaslă să se gandească bine și să înțeleagă un lucru, dacă vor tăcea acum și nu vor protesta, atunci riscă să devină și ei ținte ale unor stfel de “dosare” cusute cu ață depănată din rucsacul lui Recean, de fiecare dată când vor intra în posesia unor informații care nu vor fi pe plac milițienilor.

Rușine Recean, Rușine Filat, Rușine Guvernare! Rușine presă fără coloană vertebrală!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
bet365.com

广西体操男队主帅秦卫:体操要往失落辛劳伤病的标签_综合体育 对付我国许多处所体操队生源欠缺的问题,365bet官网,秦卫认为,这是一个广泛征&#3

Iulie 11, 2014 at 04:04 Răspunde
 
http://www.abdallahsafar.com/

Stretch as well as for Your Golf Warming Up,michael kors bagsGolf stretching makes reference for additional details on stretches and stretching routines that specifically benefit golfers. The stretches on this page are ones that focus all around the parts having to do with going to be the golfer’s are you feeling that ‘re most sufferers used during going to be the golf swing,Michael Kors Wallet, and that can the majority of people benefit the golfer on such basis as considering they are big upon

Decembrie 4, 2014 at 05:22 Răspunde
 
Yhunice

No spring for Europe mai drgaeba.. la dansii tot nu e deloc rozojiu.Da reportajul lu’ euronews se poate de recomandat doar lui voroshkin.Cat despre articol inainte de asta am citit si postul lui Mardare, si nu puteam sa nu observ de cate ori cuvantul jurnalist se repeta in text. in realitate jurnalisti is putini, da’ pentru restul oamenilor asta seamana prea mult a plagiat.ca se numeste asta adaptare.. sau plagiere, I don’t give a fuck 🙂 similaritatile sunt mult prea evidente. daca asta era la o lectie de literatura, profesoarei probabil nu i-ar fi placut sa descopere ca doi elevi de ai sai au scris cam acelasi text pentru o sarcina care implica creativitate. oricum, astept si io o replica la acest spot in stilul care ai mentionat in articol.good job

Iulie 18, 2015 at 14:56 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog