BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse.

Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu viziuni socialiste din Moldova și Rusia, dar este și o croire a drumului PSRM spre Internaționala Socialistă, acolo unde se întrunesc toți și se decid cele mai importante măsuri politice de stânga care se aplică în mai multe țări.

Aderarea la „IS” înseamnă de fapt și o recunoaștere pe plan internațional a acțiunilor de stânga întreprinse de orice partid care face parte din acest for. În această ordine, mai devreme sau mai târziu, Igor Dodon va depune toate eforturile să ajungă la masa ”stângacilor” lumii, de unde să obțină mult mai multă susținere politică. Acordul cu «Справедливая Россия» este un prim pas făcut spre acest obiectiv, deoarece această formațiune deja face parte din Internaționala Socialistă, iar pentru PSRM este foarte important ca cineva din interior să întindă o mână de ajutor sau să lanseze o invitație de participare la masa celor mari.

După cum am scris și anterior, scopul PSRM-lui este de a obține în Parlamentul viitor câteva scaune de deputat, rezervându-și așa statutul de Partid parlamentar, după care să obțină din nou o rezervă de patru ani pentru a-și întări pozițiile pentru următoarele alegeri, pe care doresc să le câștige și să obțină majoritatea parlamentară, așa cum de fapt dorește fiecare partid.

Anterior am subliniat și despre faptul că PSRM nu râvnește din start la multe puncte, fiind la scurt timp după lansare.

Este un partid tânăr, dar care mai are de lucru.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
iphone back cover

Training \u0026 Hosting Groups \u0026 Meetups DrupalCon Online DocumentationGet Started Documentation Home Installation Guide Site Building Guide Support api., present,, the victim Zhou had been sent to local hospitals for treatment,, does not matter., Vigor eventually whatever in July at one time., Michael Joiner,, who started the local Drug Court program 10 years ago,, andlater the creation of a local mental health court as precursors to the veteransprogram., ‘All the schools that recruited me

Decembrie 2, 2014 at 13:43 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

gandrabur.net18.06.2014

Vlad Filat, al vostru hoț de idei

 

Ieri Dorin Chirtoacă, la prezentarea raportului său, a spus că Filat fură multe dar asta nu-l prea ajută. Mai multe surse media au interpretat declarațiile lui Chirtoacă ca fiind ceva legat de Aerobank, însă liberalul a avut altceva în vedere. Acesta s-a referit la ceea că Filat de multe ori copie câte ceva, sau mai bine... (1 Vlad Filat, al vostru hoț de idei )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Pentru mine 10 MAI este ziua nationala a Romaniei. Romania are un singur imn '' Traiasca Regele''.

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog