BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net18.06.2014

Vlad Filat, al vostru hoț de idei

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Ieri Dorin Chirtoacă, la prezentarea raportului său, a spus că Filat fură multe dar asta nu-l prea ajută.

Mai multe surse media au interpretat declarațiile lui Chirtoacă ca fiind ceva legat de Aerobank, însă liberalul a avut altceva în vedere. Acesta s-a referit la ceea că Filat de multe ori copie câte ceva, sau mai bine zis fură idei, pentru a se promova pe el sau pe candidatul său, însă cu toate acestea nu are succes.

Astăzi de dimineață am pus pe YouTube să ascult din nou câteva spoturi avute de PLDM în campaniile electorale precedente. Unul din cele ascultate este ”E dimineață din nou în Moldova”. L-am ascultat și pe cel din electorala pentru primăria Chișinău, prin care a fost promovat Victor Bodiu.

În toate cazurile am observat idei furate de la alții. Despre spotul din alegerile locale din 5 iunie 2011 nu știu dacă trebuie să adăugăm multe. Toți știu că a fost plagiat. Iată ce a scris UNIMEDIA cu referire la aceasta: „PLDM a lansat ieri după masă un nou spot electoral pentru alegerile locale din 5 iunie. Aceasta este realizat în format Full HD, iar costul realizării acestuia nu pare să fie unul mic. Coincidență sau nu, scenariul, dar și textul se aseamnă izbitor cu spotul electoral al fostului președinte american, Ronald Reagan, realizat în campania electorală din 1984” (video și știtea vedeți aici).

Tot aici trebuie să ne amintim și despre imnul PLDM la care melodia este de fapt de la desenul animat “Madagascar”. Despre asta a scris și ProTV Chișinău pe când Filat încă nu achita știri politice difuzate înainte de ora 20.00.

Acum, înainte de alegerile din toamnă, Filat s-a gândit să mai fure ceva idei de peste Ocean. A luat sloganul lui Obama – Forward (video) și PLDM și-a lansat astfel al lor ”Înainte, nu înapoi”.

Cineva a încercat să ne spună că de fapt nimic nu s-a furat, dar s-a împrumutat, ceea ce nu este o problemă. Însă, dacă vedem că cineva nu are nici imaginație, cum naiba să ne conducă niște plagiatori?

Sau are cineva de gând să copie și unele forme de dezvoltare de prin Congo, ori din altă parte?

Deci știm deja că Al vostru Vlad Filat este și un bun plagiator, iar Chirtoacă a avut dreptate în acest sens, că hoția asta nu-l ajută la nimic.

Moldova, înainte, că înainte PLDM nu era!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
women jeans

2015 the most purchased bags (on) _ Sina blog format known GUECHI_VALENTINO: Top Handle Bag2015年春夏包包弥漫着一股浓浓的民族风情, gorgeous flowers bloom, but for all types of young women in the streets to the text (zhuāng) Arts (bī). Compared to the previous quarter, the solid rivet bag, this season’s use of color printing and more women, to clothing,women eyewear, ‘stoned’ design sty

Iunie 11, 2015 at 09:20 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog