- BLOGPOST.timpul.md - http://blogpost.timpul.md -

Oleg Efrim: “Alo, da șăfu’, tăt am înțeles!”

Scris de: Corneliu Gandrabur la data Iunie 16, 2014 @ 18:10 in Știri | No Comments

Se pare ca șăfu a mai dat un telefon, de data nu la Fisc, ci la Ministerul Justiției. Și Partidul lui Renato Usatîi nu a fost înregistrat. Că nu a fost înregistrat, foarte bine, doar că trebuiau găsite motive legale, nu prin presiuni politice supra angajaților. Sau, ca să spun cum îi place lui Vlad Filat, trebuia sa aducă practicile europene la noi acasă.

Că Usatîi a profitat de supărarea angajatelor MJ, asta e clar, cred că le-a asigură și viitorul. Dar pe mine nu mă interesează ce poate face Usatîi, că e clar, mă interesează ce face Oleg Efrim, exponentul “european” al Justiției, “reformatorul” justiției.

Ce s-a întâmplat? Două angajate de la MJ, o șefă de direcție și responsabila pe dosarul privind înregistrarea partidului lui Usatîi (care nu-s chiar strălucite în activitate), au decis să demisioneze și să iasă public să denunțe presiunile politice pe care șeful lor, ministrul PLDM, Oleg Efrim, le-a făcut asupra lor să NU înregistreze partidul dușmanului lui Filat, fost prieten apropiat în trecut cu acesta. Fetele au prezentat și probe, dar nu era nevoie, toți știm cum se fac astfel de manevre și nu trebuia să iasă ele ca să înțelegem că Filat i-a dat indicații lui Efrim să le pună să caute motive să nu-i înregistreze partidul lui Usatîi.

Ceea ce nu înțeleg eu este prostia lui Filat, care nu mai are margini. De ce sa-i faci așa cadou lui Usatîi? Evident că el este acum victima și o să facă un taraboi care o să-l ajute să capitalizeze ceva voturi. Cât de prost poți să fii să nu înțelegi asta?! Filat dă pe zi ce trece dovada tot mai clară că și-a pierdut mințile. Poate oamenii de lângă el sunt de vină, nu știu. Dar acțiunile lui sunt jalnice, de dictator disperat să nu-și piardă scaunul. Care scaun și-l mai păzește Filat?!…

În ceea ce-l privește pe Efrim, cu fața lui europeană, cred că ar trebui să se ascundă undeva de rușine. După ce pleacă din MJ, nici consultat juridic pe la vreo companie nu o să-l mai primească cineva. Ca să-i ceri să demisioneze acum e prea mult, că asta înseamnă să apelezi la conștiința și onoare lui, ori el e doar un executant. Oameni ca el, Recean, Banaruc,Vicol, Balițchi, au fost puși de Filat în funcții‎ tocmai pentru obediența lor, pentru faptul că răspund pozitiv la apelul șefului și că execută fără să comenteze orice comandă a acestuia. Dacă te uiți la activitatea lor, nu ai ce să vezi. Ce a făcut Efrim la Justiție, cel mai corupt domeniu din Moldova? A renovat clădiri, a construit pușcării, a renovat pușcării… Oare pentru cine pregătește atâta de energic Efrim pușcăriile?!

Iată încă o dovadă a modului în care PLDM și Filat luptă cu corupția din țară! Zilele trecute ei lansau cu mare fast programul 2020, în care ne explicau cum peste 6 ani vom trăi mai bine și nu va mai fi corupție. Domnule ex premier Filat, corupție nu va mai fi când nu veți mai fi dumneavoastră în politica moldovenească! Și sper sa fie mai repede de 6 ani, pentru binele acestei țări!‎ Domnule Leancă, ministrul Justiției este colegul dvs din PLDM, două angajate au demisionat pentru că le-a impus sa facă ceva împotriva legii, le-a violat politic, dacă vrei, dvs. ce poziție aveți?!

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: http://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: http://blogpost.timpul.md/2014/06/16/oleg-efrim-alo-da-safu-tat-am-inteles/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.