BlogPost.Timpul.md
13.06.2014

Filat s-a întrecut pe sine! Are două fete cu același nume

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Liderul PLDM ca PR-ul și cinismul nu au limite. Eu am scris multe despre campaniile lui de PR ridicole, dar ultima lui mișcare m-a luat prin surprindere până și pe mine. Filat i-a pus fetiței născute de Angela Gonța același nume ca cel pe care îl poartă fetița pe care o are cu Sanda Filat. Mi-e greu să-mi imaginez ce poate fi în capul lui și cum s-a gândit să-i facă așa “cadou” cinic fetiței lui din prima căsătorie, dar omul dovedește că nu mai are limite. După ce Angela Gonța a anunțat pe Facebook că numele fetiței pe care o are cu Vlad Filat este Ekaterina, liderul PLDM a făcut azi precizarea că, de fapt, fetiței i se va spune Tinca. Filat a și numit-o în cadrul unei conferinte “Tincuța”. O decizie cel puțin ciudată a cuplului Gonța-Filat, având în vedere că fetiței pe care liderul PLDM o are cu Sanda Filat i se spune tot Tinka, de altfel acesta este și numele pe care ea îl utilizează pe rețelele de socializare. Decizia este cu atât mai suprinzătoare cu cât familia Filat s-a destrămat tocmai din cauza relației extraconjugale pe care liderul PLDM o avea de mai mult timp cu fosta prezentatoare de la Pro Tv, Angela Gonța. Sper că nu vă imaginați că Filat a intrat în pană de idei sau că s-au terminat numele de copii. Este evident că el a dat acest nume intenționat, tocmai pentru a forța ca imagine o legătură între copiii din prima căsnicie și fetița nou născută. Poate să facă asta cât dorește, este dreptul lui să-și organizeze viața cum vrea , dar să nu ne ia pe noi de proști, să ne facă să credem că mișcarea asta îl spală de imaginea negativă pe care o are.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
?????

2014年彩钢压瓦机,彩钢板房的应用与分类 信息来源:茂源压瓦机 发布日期:2014-10-21 10:45 点击: 158 次   一、什么是彩钢板房?   彩钢板房是一种以轻

Februarie 2, 2015 at 07:56 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog