- BLOGPOST.timpul.md - http://blogpost.timpul.md -

Filat ne anunță că moldovenii vor trăi mai bine în 2020, împreună cu Tincuța

Scris de: Corneliu Gandrabur la data Iunie 13, 2014 @ 16:29 in Actualitate | 1 Comment

Astăzi era anunțată cu mare fast conferința de presă a liderului PLDM, Vlad Filat și premierului Iurie Leancă. Mi-am zis “Gata, demit miniștri, îl scot pe Recean, fac curățenie înainte de alegeri etc”. Ca urmare, nu puteam rata momentul.

Asa cum ne-a obișnuit Filat însa, a fost un nou “fîs” de PR, care a avut următoarele scopuri:

  • Filat a anunțat că meritele guvernării sunt ale PLDM, o atitudine de care nu m-am mirat, ne-o amintim din AIE1 și AIE2, când Filat trăgea toate meritele pe PLDM. Doar vin alegerile!
  • Filat ne-a anunțat că PLDM își propune ca oamenii să trăiască mai bine în 2020, împreună cu fetița lui nouă Tincuța. N-am înțeles legătura cu tema conferinței… probabil că era în planul de PR pregătit de consultanții americani ai lui Filat, că la ei e cu povești despre familie, doar că la Filat campaniile americane sunt ca nuca în perete.
  • Leancă a stat ca un cățeluș, a spus câteva cuvinte frumoase și europene, pe care le-am uitat, îmi cer scuze. Îmi era și milă de el, se vedea că nu prea își înțelege rolul în spectacolul șefului său.
  • Filat a vrut să arate că el e șeful lui Leancă, totul e bine cu subalternul său, a avut el câteva derapaje, dar l-a cumințit, și-a băgat mințile în cap.
  • PLDM s-a lansat în campania electorala. Mi se pare ciudat lucrul ăsta cu atâtea luni înainte de alegeri. În loc să se ocupe prioritar de problemele curente ale țarii, PLDM ne anunță cum vom trăi în anul 2020 împreună cu Tincuța.

Deci, care a fost scopul ieșirii “fastuoase” a lui Filat și Leancă?

Campania electorală a început! Moldova ia o pauză!

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: http://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: http://blogpost.timpul.md/2014/06/13/filat-ne-anunta-ca-moldovenii-vor-trai-mai-bine-in-2020-impreuna-cu-tincuta/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.