BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net13.06.2014

Filat ne anunță că moldovenii vor trăi mai bine în 2020, împreună cu Tincuța

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Astăzi era anunțată cu mare fast conferința de presă a liderului PLDM, Vlad Filat și premierului Iurie Leancă. Mi-am zis “Gata, demit miniștri, îl scot pe Recean, fac curățenie înainte de alegeri etc”. Ca urmare, nu puteam rata momentul.

Asa cum ne-a obișnuit Filat însa, a fost un nou “fîs” de PR, care a avut următoarele scopuri:

  • Filat a anunțat că meritele guvernării sunt ale PLDM, o atitudine de care nu m-am mirat, ne-o amintim din AIE1 și AIE2, când Filat trăgea toate meritele pe PLDM. Doar vin alegerile!
  • Filat ne-a anunțat că PLDM își propune ca oamenii să trăiască mai bine în 2020, împreună cu fetița lui nouă Tincuța. N-am înțeles legătura cu tema conferinței… probabil că era în planul de PR pregătit de consultanții americani ai lui Filat, că la ei e cu povești despre familie, doar că la Filat campaniile americane sunt ca nuca în perete.
  • Leancă a stat ca un cățeluș, a spus câteva cuvinte frumoase și europene, pe care le-am uitat, îmi cer scuze. Îmi era și milă de el, se vedea că nu prea își înțelege rolul în spectacolul șefului său.
  • Filat a vrut să arate că el e șeful lui Leancă, totul e bine cu subalternul său, a avut el câteva derapaje, dar l-a cumințit, și-a băgat mințile în cap.
  • PLDM s-a lansat în campania electorala. Mi se pare ciudat lucrul ăsta cu atâtea luni înainte de alegeri. În loc să se ocupe prioritar de problemele curente ale țarii, PLDM ne anunță cum vom trăi în anul 2020 împreună cu Tincuța.

Deci, care a fost scopul ieșirii “fastuoase” a lui Filat și Leancă?

Campania electorală a început! Moldova ia o pauză!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Un topic foarte bine ales! Consider ca lenea ne oboseste pentru ca nu face altceva decat sa ne stagneze progresul!…

[…] sursa principală a creierului de noradrenalina – o substanta care poate înlătura depresia. – See more Explicația ar fi…

blegea, tocmai că România s-a împotrivit Pactului Ribentrop Molotov, că altfel nu mureau soldații români pe la Țiganca, Chișinău etc

ivane, scrii ca să nu adormi voi nu erați în stare să vă apărați în 1918 când rușii erau…

来源: 产品目录 复合板系列 店面压瓦机 U型槽设备系列 百叶窗成型设备 常用压瓦机系列 阳极板设备系列 数控止水钢板机 角驰压瓦机系列 三维扣&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog