- BLOGPOST.timpul.md - http://blogpost.timpul.md -

(VIDEO) Valetul lui Filat scos să repare gafa Șăfului

Scris de: Corneliu Gandrabur la data Iunie 10, 2014 @ 15:28 in Știri | 1 Comment

După ce Filat a vizitat Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a cuprins prietenos cu mulți senatori și tot așa mai departe, devenid ”prieten” bun cu toți și probabil o să-i cheme la cumătrie, promițând că Moldova se poate integra în NATO, Valetul de serviciu a fost scos la TV să reparea cea mai mare gafă de până acum, făcută de Filat.

Recent, Vlad Filat a acordat un interviu în care a spus că Moldova trebuie practic în regim urgent să intensifice relațiile cu NATO, în special luându-se în considerație conflictul ucrainean și tensiunile din Transnistria.

Valetul de serviciu al PLDM, Valeriu Streleț, iese la TVC21 și spune că toți l-au înțeles greșit pe Filat în acel interviu, iar Moldova nu are ce căuta în NATO (incribil – PLDM se lasă de NATO, din nou!), iar întrebarea este „dacă Moldova trebuie acestei structuri militare”?

Vedem că Filat una promite în America și alta face aici în Moldova, expediind colete cu valeți la televiziuni unde să explice că el de fapt a avut altceva în vedere, iar ”Al nostru” nu este pentru o apropiere cât mai grabnică și cu folos de alianța militară, care domină acum aproape în toată lumea.

Respectiv, Filat umblă prin lume și caută Curți Constituționale care să-i anuleze interdicția, iar pentru aceasta promite tuturor că Moldova va fi în NATO (așa cum i-aș promite eu acum unui american), iar aici în Moldova întoarce totul cu susul în jos. Rușinos!

De ce Filat umblă cu pisica în sac și pe continente diferite spune lucruri la fel de diferite? De acolo pe continentul american Moldova se integrează în NATO, iar aici pe continentul european nu se mai integrează nicăieri?

Pe scurt, reieșind din aceasta, Moldova în genere se integrează undeva? Noi la sigur ne integrăm în UE sau și cu privire la aceasta Filat ne minte? PLDM votează ratificarea Acordurilor cu UE?

Vedeți video aici! [1]

blogpostt [2]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [3] pe TWITTER [4]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: http://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: http://blogpost.timpul.md/2014/06/10/video-valetul-lui-filat-scos-sa-repare-gafa-safului/

URLs in this post:

[1] Vedeți video aici!: http://gandrabur.net/video-valetul-lui-filat-scos-sa-repare-gafa-safului/

[2] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[3] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[4] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.