BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net09.06.2014

Recean, acest nou Zubco

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Legătura dintre ministrul Dorin Recean și fostul procurorul general Valeriu Zubco este tot mai evidentă. Recean face exact greșeala pe care a făcut-o Zubco, așteaptă să fie demis de societate, după ce șefii lui nu sunt în stare să o facă.

Deja argumentele lui Recean că se vrea demiterea lui pentru că face reforme sună și mai ridicol. Poate colegii lui din PLDM, care i-au cerut să demisioneze sunt autorii jafurilor și omorurilor. ‎Ei i-au omorât pe băieții oameni ca să-l facă pe Recean să demisioneze. Iată la ce absurd se poate ajunge.

Alături de Recean stă brav un alt loser, Vlad Filat, cel care aleargă pe la televiziuni să-i ia fața lui Leancă și să spună cum îl sprijină el necondiționat pe Recean.

În realitate, în PLDM există o grupare de interese formată în jurul lui Recean, o grupare de business, condusă de însuși al vostru Vlad Filat.

Dacă până acum această grupare săvârșea doar acte de corupție, azi iată că devine o grupare criminală, care îl protejează până în pânzele albe pe cel care este principalul vinovat pentru creșterea infracționalității în țară.

Pentru ei businessul e mai presus decât viețile oamenilor!

P.S. Am văzut că Poliția începe să ne prostească în dată, cum că femeia de aseară nu ar fi murit din cauza unei lovituri. Incredibil! O fi murit după ce i-au văzut pe Recean si Filat la televizor.

E clar, avem o nouă Pădure Domneasca, și din nou Filat, care urla cât îl ținea gura atunci că se mușamalizează ancheta, azi arată că e în fruntea celor care mușamalizează și îi protejează.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

A los 23 años, Paige Jannings renunció a una empresa de Wall Street para empezar una carrera Calvin Klein Baratos …

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser …

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog