BlogPost.Timpul.md
07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul).

Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci doar din CC. De fapt, asta înseamnă că au fost puşi în pielea goală să ridice săpunul de jos. Deci, s-a mers pe cea mai umilitoare formă de divorţ.

Motivul formal – „nu au reuşit să facă faţă activităţilor de partid”; motivul real – crearea şi dezvoltarea mişcării extremiste Antifa, pe la spatele lui Voronin.

Diferite surse spun că la şedinţă, „talibanii” ar fi încercat să-i blocheze drumul la tribună lui Voronin, în timp ce afară stăteau flancaţi griveii din Antifa. Totul s-a rezolvat doar după intervenţia bodygarzilor lui Voronin. Şi când te gândeşti că tătuca vroia să renunţe la ei!

Nu e secret că „talibanii” din PCRM au fost tot timpul extremişti. Se pare că acum, au trecut de limita roşie, iar luptele intestine din PCRM au ieşit la suprafaţă.

Se zvoneşte că Tkaciuc a insistat pe repetarea scenariului din Ucraina, pe violenţe (testate, apropo, deja la Comrat), pe Maidan; idee care nu poate fi acceptată de „statalistul” Voronin.

Ceea ce vedem acum, este ultima fază a dezintegrării din PCRM. Faza activă, faza vizibilă. Vor urma şi alţii – Petkov & co; rupturile se vor propaga şi în localităţi.

Acum iesie la iveală adevărată „democraţie colectivă” din Partidul Comuniştilor. „Ciocanul” Voronin a dat cu toată puterea în „secera” lui Tkaciuc.

O întrebare îmi mai stă în cap: după ce a plecat „eminenţa cenuşie”, show-manul boxer şi extremistul, cine va mai asiugura spectacolul pe stânga politică?!

Reşetnicov, Muşuc, Reidman? Să fim serioşi!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (0 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

28.05.2014

ANALIZĂ: 12 „mituri” despre euro-integrare!

 

Societatea moldovenească este intoxicată acum ca niciodată cu diferite „mituri” şi „adevăruri” despre vectorul extern pe care şi l-a ales ţara. Cei care opt ani de zile au terorizat Moldova, încearcă şi astăzi să provoace panică şi să deturneze parcursul nostru european. Să prostească oamenii simpli, să-i îndobitocească şi să le creeze falşi duşmani. Iata... (0 ANALIZĂ: 12 „mituri” despre euro-integrare! )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog