BlogPost.Timpul.md
22.05.2014

Hăisa-ceală şi… cu oiştea-n gard!

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

Motto: „Viţelul blând suge de la două vaci.” 

Vladimir Voronin s-a răzgândit din nou. Aseară, la postul public de televiziune el a declarat că Moldova nu se poate integra într-o Uniune care nu există. Referindu-se la Uniunea Euro-Asiatică, bineînţeles. Da-da, Uniunea în care tot el cu o zi mai devreme ne chema. Şa, da, Voronin nu mai este euro-sceptic, ci vede deja beneficii în asocierea cu UE.

Cred că bătrânul capitalist comunist a văzut sondaje recente după eliminarea vizelor şi a înţeles că, totuşi, moldovenii nu se visează în Asia şi – mai ales – nu vor să voteze partide care ne duc în Asia şi în trecut.

Ca să fie mai pe înţeleseul ţăranului, Voronin a făcut-o pe ţăranul: „Trebuie să fim prieteni cu toţi. Viţelul blând suge de la două vaci”, a spus liderul PCRM.

Încercând s-o facă pe deşteptul, apelând la înţelepciunea populară, Voronin a rămas tot prost. Pentru că ţăranul care-i ţăran ştie lucrurile simple din viaţă. Şi ştie foarte bine că atunci când vrei să faci şi hăisa, şi ceală rişti să dai cu… oiştea-n gard.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (0 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

  来源: 沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188   传 真:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 箱:59458991@qq &

'Un verso en lugar de inspiración en el canción,Gafas de sol Ray Ban Barato, 'Man A Mirror ',Gafas Ray Ban …

A continuación se presentan análisis de los lugares que visita (o va a visitar aún) en su. CliffObviously,Barato Nike Air …

Descubra jugar agresivamente poker la utilización de este tipo de juego,zapatos air jordan Outlet, alternativa en sus preocupaciones es casi …

  It's possible to bet any amount in the event that it's in the table minimum and maximum.One-roll bets differ …

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog