- BLOGPOST.timpul.md - http://blogpost.timpul.md -

Mai este Iurie Leancă prim-vicepreședintele PLDM?

Scris de: Corneliu Gandrabur la data Mai 14, 2014 @ 19:36 in Știri | No Comments

După numirea lui Iurie Leancă în calitate de premier a fugit pământul de sub picioarele lui Vlad Filat, iar acesta din urmă pierde din imagine. Dovezi sunt sondajele efectuate și prezentate până acum.

La 30 mai 2014 se împlinește un an de la investirea lui Leancă în funcția de premier. Filat a însemnat această zi cu negru în calendarul de PR. De ce? Pentru că din 30 mai 2013 toate camerele de luat vederi, toate aparatele foto și toți jurnaliștii s-au rupt cu privirile de la premierul Filat și s-au îndreptat spre premierul Leancă. Este ceva normal, pentru că presa, în mare parte, reflectă activitatea executivului, iar cel care stă în frunte strânge cele mai multe știri pe la TV și pe portaluri de știri.

Recent, după cum știți deja, au fost organizate mai multe evenimente cu privire la regimul liberalizat de vize cu UE, în vigoare din 28 aprilie 2014. Filat, în calitatea sa de președinte al PLDM, fost premier, a cam uitat de prezența și contribuția lui Iurie Leancă în toată treaba cu liberalizarea regimului de vize și apropierea de UE. În schimb, a primit toate laudele Dna Gherman, care acum ocupă postul de ministru al afacerilor externe.

Era normal ca Filat să spună în fața oamenilor măcar un ”Mulțumesc” celuia care și-a dat demisia din calitatea de ministru pentru că nu i-a reușit liberalizarea mai devreme. Un singur ”mulțumesc” ar fi fost suficient să arate că Filat nu-i orgolios și nu-i frică de Iurie Leancă. Însă… Filat a demonstrat că se teme de popularitatea actualului premier mai mult decât o palmă dată de cineva în direct la TV.

Astăzi, 6 mai 2014, a avut loc inaugurarea unui salon operator la Spitalul Republican. Și de această dată Leancă nu a fost nominalizat de către Filat. Mai mult, în comunicatul PLDM a fost exclus numele ”Iurie Leancă”, de parcă acesta nu este nici premier și nici prim-vicepreședinte PLDM.

Îl afectează pe Filat atât de mult prezenta lui Leancă în funcția de premier? Cred că da, pentru că de altfel nu acționa de parte nu are pe nimeni în stânga și în drepta sa, datorită cărora s-a aflat la guvernare atâția ani!

Nene Filat, nu mai fi orgolios și nu scuipa în colegii tăi, pentru că vei rămâne fără mulți din ei!

Mai este Iurie Leancă prim-vicepreședintele PLDM sau a fost demis și nu cunoaștem?

vox.publika.md

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: http://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: http://blogpost.timpul.md/2014/05/14/mai-este-iurie-leanca-prim-vicepresedintele-pldm/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.