BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net02.05.2014

Марк Tkaciuk supărat că Rusia a abandonat comuniștii din Moldova

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Ieri comuniștii au organizat un marș de 1 mai, despre care se pot găsi imagini pe câteva portaluri de știri, însă la care nu a urcat pe scenă nici un deputat din Rusia.

Am scris câteva luni în urmă că Rusia nu mai acceptă Partidul Comuniștilor din Moldova, fapt pentru care au ales să fie reprezentanți aici de altă formațiune. Atunci am notat și despre respingere comuniștilor de către Putin. La începutul lunii martie 2014 am scris și despre alungarea lui Марк Ткачук & Ortacii din sânul Patriarhiei Ruse, unde a fost chemat un alt reprezentant din Moldova, nu din PCRM, cum era pe timpuri.

Supărare mare în PCRM pentru că rușii nu-i mai acceptă! Dovada este declarația lui Марк Ткачук făcută pentru site-ul Replika.md

Pentru același site a declarat și Muntean câte ceva, tot supărat că la marșul lor nu a venit nici un deputat din Rusia.

Ideologul comunist spune că este ceva ”revoltător” ca un deputat din Rusia să se plimbe pe străzile din Chișinău. Cu privire la acest subiect chiar vor ridica praful și în următoarea ședință a Parlamentului.

Vă închipuiți? Comuniștii vor solicita Parlamentului să discute despre venirea în țară a a unui deputat comunist.

Adica, cei care se arătau ”aleșii” Moscovei și cei care scandau pentru Uniunea Vamală, fără ca de fapt să aibă suportul Rusiei în acest demers, fără a avea o ”procură” din partea politicului de acolo, acum se revoltă și spun că nu au ce căuta deputații ruși la noi în țară.

Straniu, nu? E straniu și faptul că ei au început în ultimul timp să susțină și calea europeană a Republicii Moldova, în mod tacit, însă Voronin vrea spre UE prin UV, ceea ce nu este nimic altceva decât jucatul cu electoratul.

Supărarea ideologului PCRM nu arată nimic altceva decât dovada că Rusiei este în cot de comuniștii de aici, iar aceștia sunt sortiți pieirii și dizolvării, pentru că un partid abandonat undeva într-o colț unde urinează toți nu contează pentru nimeni și nu mai trebuie nici băbuței care mereu vrea majorare la pensie.

Sunt comuniștii în agonie și fierb în propriul soc de prostie? Probabil că da! Au umblat cu fusta ridicată ba cu Rusia, ba cu UE, iar acum au ajuns să fie parcă o vădană care nu trebuie la nimeni.

vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog