BlogPost.Timpul.md
24.04.2014

VERDE PENTRU DUMNEZEU

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Filat continuă să se folosească de Biserică pentru a-și spăla imaginea murdară sau DE CE NU NE MAI MIRĂ MITROFILATUL? 

După ce a fost ținta criticilor dure pentru modul în care a încercat să-și facă PR până și pe seama Focului Haric, Filat continuă să foloseasca Biserica pentru a-și spăla imaginea negativă, obținută ca urmare a scandalurilor de corupție în care a fost implicat, dar și a numeroarselor lui acțiuni care au dus la tensionarea situației din cadrul AIE și chiar la destramarea alianței.

Hapsân de fire, liderul PLDM, Vlad Filat, se foloseste de orice oportunitate pentru a arata poporului cat de credincios este, sperand ca in acest fel oamenii se vor lasa pacaliti si ii vor acorda din nou votul de incredere. Dupa ce s-a “infliltrata” in delegatia Mitropolitului, care a plecat în Israel dupa Focul Haric, acum Filat a postat pe siteul PLDM mai multe poze cu o Biserica in constructie, unde ar fi ctitor.

Ciudat este că lucrările la această Biserică au început în urma cu doi ani, dar Filat și-a amintit brusc zilele acestea de ele și a mers să le “inspecteze”, dupa care și-a plasat pozele pe siteul partidului.

De ce Mitropolia se lasă antrenată în jocurile politice ale lui Filat, cred ca înțelege oricine, totul are un preț și nu unul mic. De ce însă își imagineaza MitroFilat că dacă face poze prin Biserici oamenii vor uita de caracterul său murdar, care ne-a adus atâtea crize politice și momente dificile, nu este clar. După ce te aude o întreaga țară cum patronezi corupția prin telefon, după ce distrugi de nenumărate ori înțelegeri politice, după ce dai un exemplu personal de viată departe de limitele creștine, trebuie să fi lipsit total de realism ca sa mai crezi că oamenii mai pot să creada în tine și că îi poți păcăli plimbându-te prin Biserici și făcând Mitropolia verde.

Dimpotrivă, oamenii vor taxa modul în care astfel de politicieni lipsiți de caracter murdaresc pana și Biserica (Păcat de ea). Până atunci însă, banii murdari de la Fisc, Vamă, Ministerul Sănătății și alte institutii, sunt buni pentru PR…

vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog