BlogPost.Timpul.md
22.04.2014

Filat continuă să sugă… sângele membrilor de partid

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Parafrazândul pe nea Ghimpu – acum vedem clar cine şi de la cine suge. Sângele.

Mă refer la Filat şi membrii să de partid, care, pe lângă faptul că s-au săturat să fie membri ai unui partid totalitar, din care au plecat până şi fondatorii (Tănase, Godea, Nagacevschi), au început deja să-şi exprime indignarea pe Facebook.

Cazul lui Pavel Răileanu care şi-a rupt carnetul de partid şi a postat poza pe facebook, demonstrează din plin că atmosfera din interiorul partidului este una insuportabilă.

Sigur că acum se vor găsi printre membrii PLDM devotaţi ŞĂFULUI din acei care vor spune că Răileanu nu este o pierdere mare şi în general e dus cu pluta, şi e un prost activist, şi bine că a plecat… (Aşa cum comentează ei de obicei plecările membrilor de partid).

Ca să anticipez, însă, acest soi de răspunsuri şi comentarii voi spune aşa: Faptul că are legitimaţie de partid, înseamnă că aţi avut nevoie de el la un moment dat şi aţi mizat pe el şi capacităţile lui.

Acum a plecat ştergându-şi picioarele de voi.

Cu o rândunică nu faci primăvară, dar nu uitaţi că nu e primul şi nici ultimul care pleacă. E o tendinţă. O tendinţă cauzată de faptul că cineva suge… sângele membrilor propriului partid..

 vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog