BlogPost.Timpul.md

Alexandru Vakulovski: Doga vs Dodon

Screen Shot 2014-04-15 at 10.48.22 AM

După ce ne poluează cu clipuri electorale mascate în urări cu sau fără ocazie, după ce şi-a bătut joc de termenii „Moldova”, „moldoveni”, „moldovenesc”, dom’ Dodon a devenit agresiv cu unul dintre cei mai importanţi şi cunoscuţi compozitori români din Moldova – Eugen Doga.

Am scris şi mai înainte că propaganda electorală a lui dom’ Dodon ar trebui oprită. E prea mult, e deja viol. E ca şi cum dom’ Dodon ţi-ar scuipa în borş în fiecare zi. Nu e nici legal, iar de moralitate nici nu mai vorbesc. O vorbă românească spune: cu proştii nu te pui. Dar dacă ei se pun, zi de zi, cu tine? Să te “înveţe”, să te “lumineze” şi “ilumineze”?

Din păcate, a păţit-o acum maestrul Eugen Doga. S-a trezit şi cu o melodie furată, şi apoi luat la trei parale de Dodon. Fostul comunist, actualul socialist – a folosit o melodie de-a maestrului în mizerabila lui campanie de spălare pe creier. Dacă a mers o dată cu Coldplay (dom’ Dodon declara şi atunci că a cumpărat drepturile), de ce nu ar merge şi cu Doga? Iar dacă Eugen Doga i-a blocat pe youtube spotul, dom’ Dodon s-a gândit să-l tăvălească prin bălegar. Redau doar sfârşitul textului: “Eugen Doga se poate considera acum român, dar melodiile lui sunt moldoveneşti şi ale moldovenilor. Până la urmă, îşi poate pierde identitatea un om, doi, trei, dar nu un popor. Poporul moldovenesc a fost, este şi va fi, păstrându-şi memoria sa istorică şi demnitatea.”

Asta-i bună, dom’ Dodon să-i dea lecţii de identitate maestrului Doga. El, care se foloseşte de minciuni ca „Iubesc Moldova” pentru a mai vinde din Moldova – cum a vândut sanatoriul „Moldova” din Odesa, pentru a mai primi un os din Kremlin sau din alte zone dubioase. Dom’ Dodon e moralist. Nici măcar nu e de râs. E indignat că minciuna nu-i mai merge. Că lăturile i se întorc în cap. Păi da, acesta e traseul lăturilor. Apropo, bloggerilor care aţi fost în beciul lui dom’ Dodon, nu vi se pare că tovarăşul ar trebui să-şi ceară scuze de la Eugen Doga?

Dar cine a mai văzut un aparat de minciuni cerându-şi scuze? Obrazu-i prea gros.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog