BlogPost.Timpul.md
08.04.2014

Filat folosește vizele pe post de detergent pentru curățarea imaginii lui

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Dupa ce a ieșit cu inițiativa populistă legată de 7 aprilie, inițiativa cu care și-a surprins până și colegii de partid, nu doar Coaliția, acum îl vedem pe Filat că iese în ample campoanii de PR prin care oamenii să înțeleaga că el, Vlad Filat, este cel care a făcut ca vizele să fie eliminate și că ar fi cazul ca oamenii să uite de păcatele lui de corupție, de interceptări și alte angele sau vicoli.

Domnule Filat, lăsați țara asta să se bucure de liberalizarea vizelor, nu folosiți până și această rară bucurie a noasră pentru a obține dividente de imagine pe care categoric nu le meritați.

Filat nu înțelege că meritul pentru eliminarea vizelor nu-i aparține! Până și Rusia are un merit mai mare decat Filat pentru eliminarea vizelor, prin gafele și presiunile pe care le-a făcut. Desigur că Iurie Leancă, Natalia Gherman, dar și ceilalți ministri au infinit mai multe drepturi să se laude cu aceasta reușită decât cel care a fost demis pentru corupție, care în loc să reformeze fiscul și vama, le mulgea în modul cel mai primitiv.

Filat incearca acum să îi ia fața lui Leancă și Coaliției. Nimic nou. Va amintiti de AIE? Va amintiti cum își trăgea Filat toate meritele pe el? Nimic nu s-a schimbat, acest om nu a învățat nimic din ce i s-a intamplat și nici nu o să învețe. Invidia că Leancă este cel mai de încredere politician din țară, în timp ce el a cazut pe un loc 5-6, nu foarte departe de Dodon și Mocanu, îl face pe Filat să caute disperat modalități prin care să-i fure colegului său de partid din succes.

E o gândire politică primitivă, care nu face decât să arate cu câtă disperare își dorește Filat să revină în functie și cât de frustrant e pentru el locul pe care îl ocupa în prezent, la marginea anonimatului politic. Astfel de comportament arată insă că AIE nu a murit, metodele de tristă amintire sunt înca valabile, chiar daca acum avem o Coalitie Pro Europeana, un nume nou, dar obiceiurile tot vechi au rămas. Domnule ex premier Filat, chiar credeti că cetățenii au vreun merit în eliminarea vizielor? Dar miniștrii și functionarii din Guvern care au muncit zi de zi pentru îndeplinirea angajamentelor? Poate acceptați ca dupa meritele domniei voastre, să aiba și acestia un cât de mic merit? E adevărat că cetățenii nu candidează și nu au nevoie de PR, dar ei voteaza, nu uitati!

Screen Shot 2014-04-14 at 8.09.18 PM

vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog