BlogPost.Timpul.md
28.03.2014

Linişte, tovarăşi!

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

Se face revizia acţiunilor „constructive şi rodnice” ale Partidului Comuniştilor din Republica Moldova:

1. Patru moţiuni de cenzură asupra Guvernului în 2013. Uraaa, tovarăşi!

2. Două moţiuni de cenzură asupra ministrului Apărării şi Educaţiei. Uraaa, tovarăşi!

3. Boicotul şedinţelor în sesiunea parlamentară 2012-2013. Uraaa, tovarăşi!

4. Revoluţia de „cafenea”. Uraaa, tovarăşi!

5. …

– „Oare ce să mai facem ca să dăm jos Guvernul?!”, s-a întrebat generalul Voronin.

– „Раз два три четыре пять – моциуня ПКРМ опять!”, i-a şoptit „genialul” Mark.

Motivul moţiunii nici nu mai interesează pe nimeni. Ce prostănac se va mai interesa de  „alinierea” Republicii Moldova la sancțiunile UE față de Federația Rusă, când Ministerul de Externe de 1000 de ori a negat aceste speculaţii?!

Că moţiunea nu va trece, nu mai interesează pe nimeni. Ce prostănac nu ştie că PCRM are 34 de fotolii în Parlament, de departe insuficiente pentru a asigura votarea unei moţiuni?!

Că talibanii comunişti se rup la treucă nu mai miră pe nimeni. Cărui prostănac nu-i este clar că alegeri anticipate nu vor fi, aşa că ce rost are acest circ?! Să demiţi Guvernul cu doar câteva luni înainte de alegeri?! Wow, ce original Mark Evghenici!

Efortul PCRM de a provoca alegeri anticipate pare şi mai ridicol acum, în condiţiile în care pînă la scrutinul ORDINAR au rămas doar câteva luni!

Dar, câteva luni foarte periculoase… iaca-iaca se semnează acordul cu Europa!

vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Pagină web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (1 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

A los 23 años, Paige Jannings renunció a una empresa de Wall Street para empezar una carrera Calvin Klein Baratos…

Estos instrumentos financieros no son por lo general no son el actual más fácil para localizar. Básicamente esto puede ser…

来源: 当前位置  压瓦机|折弯机|剪板机|角驰Ⅲ|c型钢机|840压瓦机|860压瓦机|900压瓦机|彩钢瓦设备|双层压瓦机|天槽地沟机|三维扣板机|泡沫切割机|复合&#264

These pieces really set a standard in the inrsutdy.

De apariencia, divinas. En mi opinión preteblamonbe hubiera ido mejor con azúcar glass, probablemente menos granulosas y más finas, pero…

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog